- Jeg mistet hodet

Nordvik tar på seg skylda for Vålerenga-tapet i semifinalen. Molde vant 6-3 etter ekstraomganger.

RØDT ØYEBLIKK: Vålerengas Andreas Nordvik (t.v.) dytter Mame Biram Diouf overende under semifinalen i cupen mellom Molde og Vålerenga på Aker Stadion i Molde. Nordvik ble utvist og Molde fikk straffe.Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
RØDT ØYEBLIKK: Vålerengas Andreas Nordvik (t.v.) dytter Mame Biram Diouf overende under semifinalen i cupen mellom Molde og Vålerenga på Aker Stadion i Molde. Nordvik ble utvist og Molde fikk straffe.Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||MOLDE/OSLO (Dagbladet.no): Molde - Vålerenga 2-2, 6-3 etter ekstraomganger.

Vålerenga så ut til å være på god vei mot cupfinalen etter Harmeet Singhs supermål på overtid i første omgang.

Men i andre omgang mistet den RBK-innleide Vålerenga-stopperen Andreas Nordvik hodet. Troy Perkins hadde snappet ballen fra Mame Biram Diouf, og holdt den trygt i hendene.

Men Nordvik var sint på Molde-spissen etter en tøff kamp om ballen før Perkins grep inn.

- Jeg oppfattet det som slag mot hodet mitt. Så mistet jeg hodet, som jeg selvsagt ikke skal gjøre, sier Nordvik til TV 2.

Nordvik dyttet Diouf i brystet, og selv om senegaleseren ikke gjorde mye for å holde balansen, var det et klart rødt kort til Nordvik. Samtidig fikk Molde straffe, som Magne Hoseth satte inn.

- Akkurat nå er det kjipt, for jeg føler jeg hadde stor betydning for at vi tapte. For vi hadde full kontroll før det røde kortet, sier Nordvik.

Moa stusset Vålerenga tilbake i ledelsen, men Pape Pate Diouf utliknet rett etter. I ekstraomgangene med elleve mot ti mann dominerte Molde, og vant til slutt 6-3.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer