- Jeg mistet kontrollen

Niang beholder Viking-jobben, men får bot på 15 000.

FÅR BOT: Mame Niang får beholde jobben i Viking, men får en klekkelig bot på 15 000 kroner og 15 dagers utestengelse fra a-lagstreningene. 
Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX
FÅR BOT: Mame Niang får beholde jobben i Viking, men får en klekkelig bot på 15 000 kroner og 15 dagers utestengelse fra a-lagstreningene. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Mame Niang får ikke sparken i Viking, men får en bot på 15 000 kroner og blir utestengt fra a-laget i 15 dager, ifølge Aftenbladet.

Niang skallet ned Jone Samuelsen etter gårsdagens trening, og det har blitt spekulert i om senegaleseren ville få sparken fra Viking på grunn av hendelsen.

- Jeg mistet kontrollen. Jeg ville selvfølgelig ikke at dette skulle skje. Jeg vet ikke hva som gikk av meg. Det er så utypisk meg å gjøre noe slikt. Det er første jeg går til angrep på noen, sier Niang til avisen.

- Vi hadde en situasjon der Jone og Mame var i en diskusjon som ikke utartet seg på treningsfeltet, men utartet i garderoben etterpå og kulminerte med at Niang skallet ned Jone, sa Egil Østenstad på pressekonferansen tidligere i dag.

- Vi har pratet med begge i dag og har bestemt oss for å reagere på denne måten. Mame Niang ber om uforbeholden unnskyldning til Jone, spillerne, trenerne og klubben, sa Østenstad.

Niang har enda ikke bedt om unnskyldning ovenfor Samuelsen, og vil ikke kommentere hvorfor han gikk til angrep på lagkameraten.

- Jeg beklager overfor alle - Jone, klubben, fansen - for det jeg har gjort. Jeg kan ikke forstå hvordan dette kunne skje, sier en angrende Niang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer