- Jeg mistet kontrollen

Bellamy snakker ut om Liverpoolskandalen.

(Dagbladet.no): Etter at Craig Bellamy for snaue to uker siden angrep John Arne Riise med golfkølle fikk begge to munnkurv av Liverpool. Etterhvert kom det ut at de begge ble bøtelagt for episoden, de senket Barcelona sammen, og nå gir Bellamy sin versjon av saken.

- Tåpelig

- Jeg mistet kontrollen, sier den walisiske landslagsspilleren ifølge Daily Mirror.

De fleste har fått meg seg ryktene om at det var Riises karaokenekt som utløste Bellamys trigger. Dette bekrefter spissen.

- Det startet da vi sang litt karaoke. Jeg hadde akkurat sunget Red, Red Wine med UB40, fordi Jerzy Dudek drakk det. Så tåpelig var det faktisk.

Ettersom Riise ikke møtte til middagen tidligere ville flere av spillerne - Bellamy inkludert - ha nordmannen til å synge.

- Jeg ble ikke brydd av at han ikke ville, så jeg satte meg ned igjen. Men han (Riise journ. anm.) var ikke helt fornøyd, og han lot meg få høre det.

Gode venner

- GODE VENNER: Craig Bellamy uttaler at han og John Arne Riise for lengst har skværet opp etter episoden i Portugal. Foto: AP
- GODE VENNER: Craig Bellamy uttaler at han og John Arne Riise for lengst har skværet opp etter episoden i Portugal. Foto: AP Vis mer

Bellamy forteller at det hele ble roet ned, og at det var på vei tilbake til hotellet det klikket for han.

- Jeg gikk hjemover med Steve Finnan, som jeg delte rom med, da jeg mistet kontrollen. Jeg gikk og konfronterte «Ginger» og ba han om å ikke gjøre sånt foran de andre igjen.

Men om selve golfkølleepisoden vil ikke den temperementsfulle waliseren snakke om.

- John har tatt det fint. Allerede neste morgen trente vi sammen, og det er ikke noe problem lengre, avslutter han.