- Jeg mistet lysten på fotball

Odd Inge Olsen vet fortsatt ikke når han er tilbake på en fotballbane. I går så han Molde via TV-skjermen. - Jeg sliter med motivasjonen, sier Olsen.

Molde-spilleren reiste hjem til foreldrene på Hitra etter taklingen som brakk beinet til Tommy Øren. Til Adresseavisen forteller midtbanespilleren hvor tungt han har hatt det siden 16. mai.

- Det har vært greit å trekke seg litt unna og komme seg bort fra Molde akkurat i denne perioden. Jeg mistet lysten på fotball. Etter taklingen sliter jeg med motivasjonen. Det har gått innpå meg at han brakk foten. Og det må være lov å være lei seg uten at det tolkes dithen at jeg har fått en mental knekk, sier Olsen til avisa.

Olsen stakk innom sykehuset med blomster og unnskylding til Øren. Han berømmer Sogndal-spilleren.

- Å bli truet med søksmål på grunn av en takling var ikke moro. Men viktigst for meg nå er at Øren har vært så ordentlig. Han har i hvert fall ikke bidratt til at saken har fått så store dimensjoner, sier Olsen.

32-åringen ble sykmeldt i 14 dager av Molde-legen forrige uke. Han vet ikke om han er tilbake på Molde-laget neste runde, mot LSK 10. juni.

- Jeg vet hva som kreves og kjenner meg selv så godt at det ikke skal bli noe problem å komme tilbake i form. Spørsmålet er når jeg finner den nødvendige motivasjonen, sier Olsen.

(Dagbladet.no)

MISTET LYSTEN PÅ FOTBALL: Odd Inge Olsen, her avbildet idet han takler Tommy Øren.