MESTERMØTE: Sprintkongen Usain Bolt stilte opp med Suzann Pettersen på Jamaica. Foto: Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
MESTERMØTE: Sprintkongen Usain Bolt stilte opp med Suzann Pettersen på Jamaica. Foto: Kevin C. Cox/Getty Images/AFPVis mer

- Jeg møtte planetens raskeste mann

Tutta og Bolt sammen på Jamaica.

||| (Dagbladet): Suzann Pettersen (29) ble slått ut i kvartfinalen i en invitasjonsturnering på Jamacia i helgen.

Trøsten var et sjeldent møte med en annen verdensstjerne, sprinteren Usain Bolt (23).

- Kult å møte den raskeste av dem alle i dag, skrev Suzann på sin hjemmeside - under bildet av henne og jamaikaneren sammen.

Møtet med OL-grossisten og v-rekordholderen blir også nevnt av Tutta på twitter. Søndag skrev den norske golfstjernen om tapet på det andre playoffhullet, og fortalte at det stinker å tape.

- Men jeg møtte planetens raskeste mann, Usain Bolt. Han er muskuløs! skriver Tutta.

Ifølge VG sier Tutta-manager Jan Ove Nystuen at Bolt var gjest under turneringen på Jamaica, og at det var en fotograf som ønsket å knipse den norske jenta sammen med sprinteren.

- De fant tonen. Suzann er over gjennomsnittlig interessert i annen idrett og følger med på friidrettens store mesterskap, tennis, alpint og fotball, sier Nystuen til avisa.

Neste oppgave for Pettersen er en LGPA-turneringen i Mexico, den starter neste torsdag. Bolt løper lørdag en stafett mot USA i Philadelphia, oppgir Bolts hjemmeside.

SLO UT I HAVET: Lite tyder på at Bolt er like god med golfkølle som med piggsko. Foto: Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
SLO UT I HAVET: Lite tyder på at Bolt er like god med golfkølle som med piggsko. Foto: Kevin C. Cox/Getty Images/AFP Vis mer