MATCHVINNER: Tarik Elyounoussi scoret kampens eneste mål mellom Fredrikstad og Haugesund. 


Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX
MATCHVINNER: Tarik Elyounoussi scoret kampens eneste mål mellom Fredrikstad og Haugesund. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIXVis mer

- Jeg nærmer meg målrekorden min på ni scoringer

Tarik scoret sitt sjuende og senket Haugesund.

Fredrikstad - Haugesund 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Hjemmelaget presset høyt og storspilte tidvis mot Haugesund og med syv minutter igjen var Tarik Elyounoussi endelig på plass og sikret tre poeng for vertene.

- Godt jeg fikk to sjanser. Det var herlig å se den gå inn, sier målscoreren til TV 2 etter kampen.

Dette var Elyounoussi sin sjuende scoring for sesongen. Nå jakter han sin egen scoringsrekord på ni mål.

- Jeg merker at det er mange kamper om dagen. Men dette er bra for selvtilliten. Jeg nærmer meg rekorden med ni mål på en sesong, sier Tarik.

- Når Tarik får den sjansen er han sikker. Dette var tre veldig viktige poeng, sier trener Tom Freddy Aune til TV 2.
  
Østfoldingene åpnet kampen best og presset tidlig et baktungt Haugesund. Celso Borges fintet vekk den ene etter den andre og var i samspill med Tarik Elyounoussi en konstant trussel for Haugesund-forsvaret.

Bortelaget kom mer med utover i omgangen, men det var imidlertid Fredrikstad som dominerte. På tross av flere store sjanser gikk lagene målløst til pause.

Andre omgang åpnet som første, med et offensivt kjør fra vertene. Fem minutter etter hvilen kommer Cristian Gamboa på kontring og spiller vegg med Borges, men Gamboa får ikke kontroll på pasningen og kontringen klareres.

Slik fortsatte andre omgang helt frem til 83. minutt da Etzaz Hussain spiller fri Fredrikstads hjemvendte Tarik Elyounoussi som får hull på byllen og setter ballen i mål bak Per Morten Kristiansen i Haugesund-buret.