BRYR SEG IKKE: Ole Gunnar Solskjær ble i fjor høst koblet til en rekke engelske klubber, men 38-åringen bryr seg ikke om ryktene i det hele tatt. Foto: Dagbladet
BRYR SEG IKKE: Ole Gunnar Solskjær ble i fjor høst koblet til en rekke engelske klubber, men 38-åringen bryr seg ikke om ryktene i det hele tatt. Foto: DagbladetVis mer

- Jeg ofrer det ikke en eneste kalori

Solskjær bryr seg ikke om England-rykter.

Ole Gunnar Solskjær ble i fjor høst koblet til en rekke engelske klubber. Den tidligere Manchester United-spissen fikk en knallstart i Molde, som han ledet til seriegull.

- Noen av klubbene det sto om i avisene har aldri henvendt seg til meg eller noen rundt meg. Jeg er vant til å leve med slike rykter og påstander. Ærlig talt: Jeg ofrer det ikke en eneste kalori, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Konkurstruede Portsmouth var en av klubbene som ønsket konkrete samtaler med Solskjær, skriver lokalavisen.

- Jeg kommenterer ikke navn, men det kom et par forespørsler fra klubber i England. Men jeg så ingen grunn til å snakke med dem. Det var aldri aktuelt for meg, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Han tror ikke på noe rask retur til engelsk fotball.

- Jeg flyttet ikke hjem for å gå rundt og tenke på England. Gjør vi det bra, kan det bli aktuelt om noen år. Samtidig blir det enda mer spennende å være i Molde hvis vi oppnår de resultatene vi jobber for hver dag, sier Solskjær.

(NTB)