- SORRY, SJEF: Carlos Tevez ber nå Manchester City om unnskyldning etter oppførselen sin de siste månedene. Foto: REUTERS/Enrique Marcarian
- SORRY, SJEF: Carlos Tevez ber nå Manchester City om unnskyldning etter oppførselen sin de siste månedene. Foto: REUTERS/Enrique MarcarianVis mer

- Jeg ønsker å beklage

Tévez ber City om unnskyldning.

Bedre sent enn aldri: Manchester City har endelig fått en beklagelse fra stjernespissen Carlos Tévez.

Kanskje er unnskyldningen et forsøk fra argentineren på å komme inn igjen i varmen hos manager Roberto Mancini. Tévez har ikke vært i aksjon for City siden han nektet å bli byttet inn mot Bayern München i september.

- Jeg ønsker å beklage oppriktig og uten forbehold til alle jeg har sviktet og som har fått lide på grunn av mine handlinger de siste månedene, sa Tévez.

SJEFEN: City-sjef Roberto Mancini. Foto:   AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG
SJEFEN: City-sjef Roberto Mancini. Foto: AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG Vis mer

Han har også trukket tilbake anken mot den betydelige boten han ble ilagt for å ha reist hjem til Argentina i tre måneder uten klubbens tillatelse. 28-åringen la til at han ønsker å konsentrere seg om å spille for City framover.

Mancini sa etter kampen mot Bayern at Tévez var ferdig i klubben, men har senere foreslått at han kunne få spille igjen om han beklaget. Dermed ser det ut til at spissen kan ta del i jakten på Citys første ligatrofé siden 1968.

(NTB)