Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg ønsker å forlate Tottenham

Modric sier han vil til Chelsea.

VIL VEKK: Luka Modric har vært en favoritt blant Spurs-fansen, men nå synker nok populariteten til kroaten som en stein. - Jeg har kost meg her, men nå er det riktig for meg å se etter en ny klubb, sier han. Foto:  AFP PHOTO/IAN KINGTON
VIL VEKK: Luka Modric har vært en favoritt blant Spurs-fansen, men nå synker nok populariteten til kroaten som en stein. - Jeg har kost meg her, men nå er det riktig for meg å se etter en ny klubb, sier han. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer

(Dagbladet): I fjor signerte Luka Modric en ny kontrakt med Tottenham, som knyttet ham til White Hart Lane helt til 2016.

- Jeg har ingen interesse av å gå andre steder, sa kroaten den gang.

Nå ser han ut til å ha ombestemt seg. Daily Mail - som ikke har det aller beste ryktet av de engelske tabloidene - trykker i dag et lengre intervju med en ferierende Modric.

Der gir han beskjeden Spurs-fansen har fryktet mer enn noe.

- Jeg ønsker å forlate Tottenham som venner. Jeg har kost meg her, men nå er det riktig for meg å se etter en ny klubb, siteres Modric på i Daily Mail.

Chelsea i førersetet
Manager Harry Redknapp har tidligere uttalt at han slutter dersom klubben selger Modric eller Gareth Bale. Nå gjenstår det å se hvorvidt Tottenham setter hardt mot hardt - eller om de innser at det er nytteløst å holde på en spiller som vil vekk.

Chelsea, Manchester United og Manchester City har alle vært ute etter Modric, i hvert fall om man skal tro halvparten av de mange ryktene som har sirkulert i sommer.

Og det er førstnevnte som sitter i føretsetet. En midtbanekonstellasjon med Modric, Essien og Lampard er det ikke mange lag i Europa som kan matche på papiret.

- Chelsea er en stor klubb med en ambisiøs eier. De har fantastiske spillere og ambisjoner om å kjempe om ligatittelen og Champions League. Jeg ønsker å bli boende i London. Både jeg og familien min har det veldig bra her, jeg liker byen, sier han.

Modric er svært sentral i Spurs-laget, og mange supportere mener han var den beste spilleren på White Hart Lane sist sesong, til tross for at Gareth Bale vant prisen som årets spiller.

- Det handler om ambisjoner
Redknapps menn greide imidlertid ikke å ta seg til Champions League, der de nådde kvartfinalen i våres.

Det problemet har de ikke i Chelsea, Manchester United og Manchester City.

Modric sier han vil ta en prat med styreleder Daniel Levy, men han vil ikke legge inn noen overgangssøknad, slik andre har gjort før ham. Det føler han vil være en fornærmelse mot fansen.

- Jeg håper de kan komme til enighet (med en annen klubb), og at alle blir fornøyde. Jeg er på ferie, men jeg har behov for å snakke og se om jeg kan finne en løsning, sier han.

Det spekuleres i om Chelsea vil tilby Didier Drogba pluss penger for å friste Spurs til å gi slipp på Modric. De har allerede fått ett bud avvist, på rundt 22 millioner pund.

Modric hevder han har en avtale med Levy, som ble inngått i forbindelse med kontraktsforlengelsen i fjor.

- Da jeg skrev under på den nye kontrakten, sa han at de ville vurdere det dersom det kom et bud fra en annen klubb.

- Dette handler ikke om penger, det handler om ambisjoner. Da jeg kom til England drømte jeg om å vinne titler. Det har ikke forandret seg, sier han.

Slike uttalelser faller ikke i god jord hos Spurs-fansen, og det er nok å tro på julenissen når Modric håper «de fortsatt kan være venner».

- Spurs vil alltid ha en plass i hjertet mitt. Opplevelsene mine fra Champions League har gjort meg sulten på mer, sier Modric i Daily Mail.

DROGBA MOTSATT VEI?: Chelsea sitter i førersetet blant Modric-interessentene, og det spekuleres i om Didier Drogba kan bli tilbudt Spurs som en del av avtalen. Foto:   EPA/ANDY RAIN
DROGBA MOTSATT VEI?: Chelsea sitter i førersetet blant Modric-interessentene, og det spekuleres i om Didier Drogba kan bli tilbudt Spurs som en del av avtalen. Foto: EPA/ANDY RAIN Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media