BLIR IKKE KVITT MEG SÅ LETT: Alex Ferguson håper han får fortsette å jobbe i klubben etter at han legger opp som manager.  Michael Kooren/REUTERS/SCANPIX
BLIR IKKE KVITT MEG SÅ LETT: Alex Ferguson håper han får fortsette å jobbe i klubben etter at han legger opp som manager. Michael Kooren/REUTERS/SCANPIXVis mer

- Jeg ønsker å fortsette etter at jeg gir meg som manager

Dårlig nyhet for de som håper å bli kvitt Alex Ferguson når han legger opp.

Det forteller Ferguson i et intervju som BBC sender mandag kveld. I intervjuet forteller suksessmanageren at han håper å fortsette i klubben også etter at han gir seg som manager, da trolig i en ambassadørrolle.

- Jeg ønsker å fortsette. Jeg tror det vil være en jobb for meg i United også etter at jeg gir meg som manager, sier Ferguson til BBC.

Han kom til Manchester United i 1986 og har vunnet en rekke titler med klubben, blant annet 12 seriegull, to mesterligaseirer og fem FA-cuptriumfer.

Ferguson planla å gi seg etter 2001/02-sesongen, men forandret mening. I intervjuet snakker også Ferguson om at han kunne kjøpt Manchester Citys suksesskeeper Joe Hart for 1 million kroner. Det gjorde han ikke.

- Vi gjør alle feil, medgir Ferguson som har vist teft gjentatte ganger på overgangsmarkedet.

(NTB)