- Jeg ønsker ikke å hisse meg opp. Jeg føler det ikke har noen hensikt

Under 48 timer til VM-start, men spillelokalet er ikke ferdig.

PÅ INSPEKSJON: Espen Agdestein og Henrik Carlsen reiste for å se på spillelokalet i kveld, etter at Magnus Carlsen bestemte seg for å bli på hotellet. Da de kom tilbake, kunne de fortelle at det fremdeles ikke var ferdig. Foto: Hans Arne Vedlog   / Dagbladet
PÅ INSPEKSJON: Espen Agdestein og Henrik Carlsen reiste for å se på spillelokalet i kveld, etter at Magnus Carlsen bestemte seg for å bli på hotellet. Da de kom tilbake, kunne de fortelle at det fremdeles ikke var ferdig. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOTSJI (Dagbladet): Under 48 timer før VM-kampen mellom Magnus Carlsen og Vishy Anand starter i Sotjsi, er det fremdeles utfordringer med å få spillelokalet ferdig i tide.

I dag fikk den norske verdensmesteren to ganger beskjed om at den planlagte inspeksjonen var utsatt i et forsøk fra arrangøren på å kjøpe seg mer tid. Til slutt valgte Carlsen derfor å stå over, og sendte pappa Henrik Carlsen og manager Espen Agdestein i stedet for.

Da duoen kom tilbake fra inspeksjonen, kunne de fortelle at det er flere forbedringer som gjenstår å bli utført. Agdestein er likevel ikke overrasket over situasjonen.

- Jeg har visst at arrangøren har følt at de hadde liten tid, så jeg har hatt en anelse om det. De står på og jobber alt de kan. Jeg ønsker derfor ikke å hisse meg opp over det akkurat nå. Jeg føler det ikke har noen hensikt. Vi får heller prøve å gjøre det beste ut av det, sier Agdestein til Dagbladet.

Anand på plass Mens VM-kongen fra i fjor altså valgte å vente med å besøke stedet før i morgen, var motstander Anand på plass i kveld. Pappa Carlsen kunne fortelle at inderen også har bestemt seg for hvilken stol han skal sitte i under maratonkampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer