Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dallas vil ha mer Zuccarello

- Jeg ønsker «Zuc» tilbake

Ishockeystjernen Mats Zuccarello (31) er ønsket med videre i Dallas Star, men det er uklart hvor han havner i NHL-landskapet.

ETTERTRAKTET: Jason Dickinson (16), Mats Zuccarello og Tyler Seguin (91) jubler for scoring. Foto: AP Photo/Jeff Roberson
ETTERTRAKTET: Jason Dickinson (16), Mats Zuccarello og Tyler Seguin (91) jubler for scoring. Foto: AP Photo/Jeff Roberson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmannen står fritt til å skrive kontrakt med hvem han vil. Zuccarello skal være på jakt etter en kontrakt på fem år. Ifølge NHL-eksperter kan han kunne få en årslønn på tett opp mot 50 millioner kroner.

- Jeg vil sette meg ned med Mats og finne ut hvor han står. Vi har ikke hatt tid til å gjøre dette. Det har vært svært hektisk for ham, sier Dallas-sjef Jim Nill til NHL.com.

- Jeg synes han passet svært godt inn her, både på banen og ikke minst i garderobe. Min følelse er at han trivdes godt. Så vi får sette oss ned med rådgiverne hans.

- Dallas? Ja, ja, ja, jeg har virkelig likt meg her, men det er mye du må tenke på, sa Zuccarello i forrige uke på spørsmål om en eventuell ny kontrakt med Stars.

Trener Jim Montgomery er klar. - Jeg ønsker å få «Zuc» tilbake til oss.

Zuccarello fikk ikke fortsette i New York Rangers og ble hentet av Stars i februar. Laget kom seg til sluttspillet og tapte kvartfinalen mot St. Louis Blues etter sju kamper.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!