- Jeg passer ikke inn

Gjert Ingebrigtsen (56) slår fast at forholdet til sønnen Jakob Ingebrigsten (21) er spesielt når de to nå er på plass i samme by, men at de trolig ikke kommer til å ha noen kontakt.

BETENKT: Gjert Ingebrigtsen under «Bislett Night of Highlights» på Bislett stadion. Foto: Lise Åserud / NTB
BETENKT: Gjert Ingebrigtsen under «Bislett Night of Highlights» på Bislett stadion. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjert Ingebrigtsen har ankommet EM-byen München som trener for Narve Gilje Nordås, men skal ikke trene sønnen Jakob Ingebrigtsen, etter at partene tidligere i år avsluttet samarbeidet.

Gjert Ingebrigtsen kommer trolig heller ikke til å snakke med sønnen under mesterskapet.

- Det er jo spesielt. Hadde du spurt meg for noen år siden om jeg ville gjort dette, hadde svaret vært nei, sier Gjert til TV 2.

Uttalelsen kommer i kjølvannet av at Jakob Ingebrigtsen selv nylig uttalte at han ikke kom til å ha kontakt med sin far under EM.

- Å være her uten å sitte på farsfølelsen rundt egne barn er spesielt. Jakob er her for å gjøre en best mulig jobb i konkurransene han skal delta i. Han er i en boble, og den passer jeg ikke inn i her, fortsetter 56-åringen.

DEN GANG DA: Jakob og Gjert Ingebrigtsen snakker med pressen tilbake i 2019. Foto: Lise Åserud / NTB
DEN GANG DA: Jakob og Gjert Ingebrigtsen snakker med pressen tilbake i 2019. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Han legger til at han ikke har noen problemer med at han ikke kommer til å snakke med sønnen, og at de kun har hatt kontakt av «sporadisk karakter» den siste tiden.

- Det har kostet mer enn det har smakt, synes jeg da. La oss håpe at ting ordner seg etter hvert, sier han til slutt om forholdet med sønnene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer