- Jeg planlegger å feire en ny stor seier foran de norske supporterne

Cecilia Brækhus går i ringen igjen i september.

PROFFBOKSER: Cecilia Brækhus er klar for ny kamp i Frederikshavn i september . Foto: Bjørn Langsem
PROFFBOKSER: Cecilia Brækhus er klar for ny kamp i Frederikshavn i september . Foto: Bjørn LangsemVis mer

(Dagbladet): Det ble i dag klart at Cecilia Brækhus skal gå sin neste kamp under Nordic Fight Night i Frederikshavn 7. september.

Etter hennes forrige kamp mot Mia St. John, som hun vant på knockout i tredje runde, var Brækhus klar på at hun ville ha ordentlig motstand i neste kamp.

Brækhus håpet å møte den amerikanske bokseren Holly Holm, men i stedet for å møte Brækhus valgte Holm å legge vekk boksehanskene og begynne med MMA.

Hennes promotor Sauerland har i lenger tid jobbet med å finne en god motstander till den norske bokseren, og skriver i en pressemelding at de snart vil offentliggjøre motstanderen hennes.

- Vi er nære ved å sluttføre en avtale med Cecilias motstander, og vi vil komme med en kunngjøring så snart alt er signert. Alt jeg kan si på dette tidspunktet er at det blir en spennende kamp som vil presse Cecilia helt på grensen, sier Nisse Sauerland.

- Jeg gleder meg til å bokse igjen i Frederikshavn. Støtten der har vært helt fantastisk, sier Cecilia Brækhus, som har bokset sine to siste kamper der, både mot Mia St. John, og mot Anne-Sophie Mathis i september i fjor.

- Seieren over Mathis var en av høydepunktene i min karriere, og atmosfæren den norske fansen skapte var helt uforglemmelig. 7. September vil ikke bli noe annerledes, og jeg planlegger å feire en ny seier foran de norske supporterne, sier Brækhus.