- Jeg pleide å heie på Molde

Men nå har Arild konvertert slekta.

LILLESTRØM (Dagbladet.no): I 1994, da Åge Hareide var trener for Molde, så Arild Sundgot at broren Ole Bjørn var med på å sikre Moldes første cupfinaleseier etter 3-2 over Lyn.

11 år senere planlegger Arild å sørge for at det forblir den eneste.

- Jeg var på mange kamper. Jeg jubla veldig da Ole Bjørn scoret i den cupfinalen, jeg må innrømme det. Nå er det imidlertid bare Lillestrøm som gjelder, sier Arild Sundgot til Dagbladet.no.

Overrasket over Molde
Og han har konvertert resten av de han kjenner.

- Nå heier alle på Lillestrøm, jeg tror Ole Bjørn også kommer til å heie på oss på søndag.

Sundgot junior er overrasket over at Molde endte tredje sist og må ut i kvalifisering mot Moss for å beholde plassen en uke etter cupfinalen.

- De har et godt lag med gode spillere. Det er rart at de ikke gjør det bedre, mener Lillestrøms toppscorer.

- Har hørt rykter

Både han og de andre spillerne merker hvor mye folk i Lillestrøm lengter etter en fotballtriumf. Den forrige kom i 1989.

- Jeg har ikke spilt en kamp som har vært større enn denne. Lillestrøm er en stor klubb, som ikke har vunnet noe på mange år. Folk er sulteftra på suksess og cupfinalen har vært fokus helt siden vi slo ut Vålerenga i semifinalen, sier kaptein Frode Kippe.

- Vi skal være gode nok til å slå Molde, men samtidig er det åpen kamp. De har et godt lag offensivt, men jeg skal gjøre mitt beste for at vi skal holde nullen bakover. Jeg tror vi kan vinne denne kampen, og håper vi gjør det. For det er gøy å komme til cupfinalen, men jeg har hørt rykter om at det ikke er like gøy å ikke vinne den.

HEIET PÅ MOLDE: Men det var før.