Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg pratet aldri med Odense

Bjørkøy vil være kjedelig om overganger.

MANCHESTER (Dagbladet.no): Odense forsøkte å hente John Anders Bjørkøy i januarvinduet. Klubbdirektøren var på Fredrikstad-trening dagen før vinduet stengte, men ble ikke enig med østfoldingene om en overgangssum.

Etter treningskampen mot Kongsvinger fredag, ville Bjørkøy selv ikke si et ord til media om saken.

På vei til landsslagssamling i dag, kampen i Wales spilles onsdag kveld, benekter han at han ble skuffet over at det ikke ble Danmark-spill i denne omgang.

- Jeg var ikke i posisjon til å bli skuffet. Jeg pratet aldri med Odense, så jeg fikk ikke tatt stilling til det, sier fjorårets FFK-kaptein til Dagbladet.no.

Vil være kjedelig

Stort mer vil han ikke si om overganger som har gått i vasken - han ble ikke enig med Rosenborg i høst - eller mulige overganger i framtida.

- Jeg har bestemt meg for å være kjedelig på det der, og ta slike ting internt.

For han vet hvor standariserte svarene han gir er:

IKKE SKUFFET OVER MANGLENDE KLUBBSKIFTE: John Anders Bjørkøy ønsker å konsentrere seg om spillet på banen, og ønsker ikke å bruke energi på potensielle nye arbeidsgivere før landskamper mot Wales onsdag. Her er han på en trening i Moldova i fjor. Foto: Scanpix
IKKE SKUFFET OVER MANGLENDE KLUBBSKIFTE: John Anders Bjørkøy ønsker å konsentrere seg om spillet på banen, og ønsker ikke å bruke energi på potensielle nye arbeidsgivere før landskamper mot Wales onsdag. Her er han på en trening i Moldova i fjor. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg har kun fokus på det som skjer på den grønne matta mellom de hvite strekene. Det eneste jeg bruker tid og energi på, er å bli en bedre spiller, sier han - slik en toppspiller skal svare etter boka.

Kan bli bedre i FFK

Og en bedre spiller kan han fortsatt bli i Fredrikstad.

- Selvfølgelig kan jeg utvikle meg videre i Fredrikstad. Der har jeg allerede utviklet meg mye, sier han.

Bjørkøy mener det er vanskelig å sette seg et konkret mål for hvor man vil nå i løpet av karrieren.

- Man vil hele tiden til neste nivå, og det jobber jeg hardt for hele tida. Men det er vanskelig å si hvor godt ens beste nivå er. Er det en ny liga, den og den klubben eller så og så mye spill på landslaget, spør han retorisk.

Mye å lære av landslaget

Men at han er med landslaget til bortekampen mot Wales, er han i alle fall sikker på at er utviklende for ham som spiller.

image: - Jeg pratet aldri med Odense

- Jeg får mye input av å være med her. Jeg lærer av medspillere, trenerne og hele støtteapparatet.

Men han svarer vel sikkert kjedelig om vi spør om landslaget er et fin arena for å vise seg fram for aktuelle klubber?

- Da svarer jeg at det er en utrolig fin utviklingsarena for meg, smiler Bjørkøy.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media