SNAKKER UT: Ikke mange spillere har vist manglende respekt for Carlo Ancelotti, men den ene som gjorde det fikk gjennomgå. Foto: AFP PHOTO/CARL DE SOUZA/NTB Scanpix
SNAKKER UT: Ikke mange spillere har vist manglende respekt for Carlo Ancelotti, men den ene som gjorde det fikk gjennomgå. Foto: AFP PHOTO/CARL DE SOUZA/NTB ScanpixVis mer

- Jeg prøvde å drepe én av spillerne mine i Chelsea, men det gikk ikke

Ancelotti om den eneste spilleren som har vist mangel på respekt.

(Dagbladet): Nåværende Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti var manager i Chelsea i to år før han fikk sparken av Roman Abramovitsj.

Tidligere har han ledet AC Milan og Juventus, mens han etter London dro til Paris og PSG, før han endte i den spanske hovedstaden.

Klubben bestemmer I et lengre intervju med britiske The Times, som blant annet er sitert i The Independent, snakker italieneren nå ut om den eneste spilleren han har trent som ikke viste respekt for hans autoritet.

Spilleren er ikke navngitt.

- Kun én gang i min managerkarriere hadde jeg problemer med en spiller. Det var én som ikke viste respekt. Jeg prøvde å drepe ham, men det var ikke mulig. Spilleren er klubbens eiendom, og noen ganger kan man ikke gjøre som man vil, sier Ancelotti, og påpeker at det var en spiller med en «veldokumentert historie for utenomsportslige hendelser».

Respekt for Drogba For ordens skyld: 54-åringen mente det trolig ikke bokstavelig at han forsøkte å drepe en av spillerne. Det ville vært drapsforsøk, og han ville følgelig ha havnet i fengsel. Antakelig er «drepe» her brukt i overført betydning for å «kvitte seg med».

Ancelotti vil ikke navngi hvem han prøvde å ta knekken på, men han snakker om Didier Drogba i en annen sammenheng - nemlig gjensidig respekt, som han understreker at de to hadde.

- Drogba kom en halvtime for seint til kamp en gang, og fikk dermed ikke spille. Nøkkelen er gjensidig respekt, sier han.