- Jeg prøver bare å gjøre jobben min

Zuccarello med NHL-assist. Se video!

(Dagbladet): Mats Zuccarello Aasen fikset én assist da han gjorde comeback i NHL med New York Rangers i natt.

Nå sier nordmannen til New York Daily News at han ikke aner om han skal tilbake til farmerlaget Connecticut Whale i AHL, der han har spilt siden oktober.

- Alle ønsker å være her. Selvsagt er jeg litt skuffet. Men samtidig kan jeg ikke kontrollere det, hvis jeg ikke er god nok eller laget mitt ikke trenger meg, sier 24-åringen til avisa.

Nordmannen mener han ikke var dårlig sist han fikk sjansen i NHL, og at hans plusstatistikk viser nettopp det.

- Det er ikke opp til meg. Jeg er ikke trener eller manager. Jeg gjør bare jobben min.

Daily New synes han var god nok for NHL i natt, nordmannen omtales som en «talentfull, ung forvard» samt «liten og smart».

Han var tredje sist på 2-2 og fikk sin assist for det - det første poenget på fire kamper denne NHL-sesongen.

Etter kampen vanket det ros fra trener John Tortorella, også fordi han brukte pucken godt før Rangers' scoring.

- Jeg tror noen av gutta ble overrasket over noen av pasningene hans. Han var en stor del av seiersmålet, måten han startet det på. Han er aktiv, han kjører på. Det er fint. Det var bra for ham, og det er ingen tvil om at han hjalp oss i kveld, sier Rangers-sjefen.

New York Times omtaler Zucarello som «liten men begavet», og har snakket med rekkekamperat og matchvinner Marian Gaborik. Han scoret 4-3-målet bare 5,8 sekunder før slutten av overtida.

- «Zuke» er kreativ der ute. Han er veldig tålmodig med pucken. Han ga oss mye ekstra i powerplay i kveld, sier Gaborik.

SEIERSMÅLET: Her feirer Marian Gaborik (trøye 10), Brian Boyle (22) og Mats Zuccarello (36) målet til Brad Richards (19) i andre periode. Zuccarello fikk assist for scoringen. Foto: AP/Kathy Kmonicek
SEIERSMÅLET: Her feirer Marian Gaborik (trøye 10), Brian Boyle (22) og Mats Zuccarello (36) målet til Brad Richards (19) i andre periode. Zuccarello fikk assist for scoringen. Foto: AP/Kathy Kmonicek Vis mer