Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg reddet Beckham

11-årige Alfonso nekter for at Real Madrid sto bak Beckham-stuntet i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du har sikkert sett bildene av Alfonso Lopez Iniguez som løp inn på banen og klemte David Beckham da han trikset med ballen for første gang i den hvite drakta.

Rundt om i verden blir stuntet beskrevet som et velregissert PR-triks som skal skape varme følelser for Beckham og Real.

Slik var det ikke, ifølge den minste av hovedpersonene. Alfonso sier til Daily Mirror i dag at han snek seg ubemerket under nettinggjerdet.

Så ensom ut

- Jeg klarte ikke å la være å løpe ut og møte ham. Han virket veldig ensom der ute, så jeg bare løp bort og hoppet på ham. Han ga meg en stor klem.

11-åringen kaller øyeblikket hans livs største. Og sier at superstjerne takket ham for gesten.

- Han sa til meg etterpå at at han var skikkelig nervøs, og han takket meg for at jeg reddet ham, sier 11-åringen.

Alfonso var bare én av tusen fans som skrek seg hese mot Beckham på Bernabeu i går. Men bare Alfonso lurte seg inn under gjerdet.

Akkurat som han gjorde i fjor, da Real presenterte sitt forrige storkjøp Ronaldo. Bygutten forteller at vennene ertet han med at han ikke turte å gjøre det én gang til.

- Selv om jeg ikke er berømt, så jeg ikke hvorfor jeg ikke skulle få møte ham. Jeg elsker Real Madrid, og nå elsker jeg David Beckham mer enn Ronaldo.

Real Madrid hevder også hardnakket at Alfonsos gjesteopptreden ikke var planlagt.

- Det overrasket oss, sier en talsmann.

Becks og Posh på super'n
Beckham sjøl regner med å treffe flere Real-fans i tida framover. Tilhengerne trenger bare å stikke innom nærbutikken hans.

- Jeg er en utadvendt fyr som gjør normale ting som å gå på supermarkedet. Jeg skal fortsette med det i Madrid. Å gjøre normale ting holder føttene mine på jorda. Det holder meg balansert.

Bare spørs Alfonso.

(Dagbladet.no)

TO NYE DRAKTER:</B> Beckham sørget for at Alfonso også fikk en ny hvit drakt.
SIKKERHETSNETT:</B> 11-åringen lurte seg inn under nettet som skilte fansen og stjernen.
<B>HJERTEVENNER:</B> Alfonso og David fant tonen på Reals bane.