Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg regner med å være klar til torsdag

God Moa-nyhet for landslaget.

GOD NYHET: Mohammed Abdellaoue sto over dagens kamp for Hannover på grunn av ryggplager, men sier til Dagbladet at han regner med å være klar til Europa League-kamp på torsdag. Foto: VEGARD GRØTT / NTB SCANPIX
GOD NYHET: Mohammed Abdellaoue sto over dagens kamp for Hannover på grunn av ryggplager, men sier til Dagbladet at han regner med å være klar til Europa League-kamp på torsdag. Foto: VEGARD GRØTT / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Mohammed Abdellaoue var ikke i troppen til Hannover da de møtte Schalke 04 tidligere i dag. Han spilte heller ikke europaligakamp mot Slask Wroclaw sist torsdag på grunn av ryggproblemer.

Men Moa regner selv med å være i spill i løpet av uka.

- Ryggen er blitt mye bedre. Har tatt det litt rolig så det ikke skal bli verre. Regner med jeg er klar til torsdagens Europa League-kamp, skriver Moa i en sms til Dagbladet.

Torsdag spiller Hannover returkamp mot Slask Wroclaw.

Dette er gode nyheter for landslaget og Egil Drillo Olsen, som i morgen skal presentere Norges tropp til de to første kampene i VM-kvalifiseringen - Island borte fredag 7. september og hjemme mot Slovakia tirsdag 11. september.

Hannover spilte for øvrig 2-2 mot Schalke i dagens kamp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media