- Jeg respekterer United-fansen, men jeg blir i Inter

Sneidjer knuste United-håpet. Bellamy tilbake i Liverpool.

TAKK, MEN NEI TAKK: Wesley Sneijder har blitt koblet til Manchester United i månedsvis, men blir værende i Inter. Foto: (AP Photo/Luca Bruno)
TAKK, MEN NEI TAKK: Wesley Sneijder har blitt koblet til Manchester United i månedsvis, men blir værende i Inter. Foto: (AP Photo/Luca Bruno) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De som forventet en virkelig «wow»-overgang i Premier League på overgangsvinduets siste dag ble skuffet.

Den potensielt største av dem alle, Wesley Sneijder fra Inter til Manchester United, ble aldri en realitet.

En halvtime før midnatt annonserte Inter-eleganten selv via Twitter at han blir værende på Giuseppe Meazza også kommende sesong.

«Takk for all støtten over hele verden!! Jeg blir værende i Inter neste sesong. God natt til dere alle.», skrev Sneijder, før han henvendte seg til United-fansen.

«Jeg respekterer all Man Utd-fans, som støttet meg gjennom hele overgangsvinduet. Jeg er en vinner, og jeg vil gjøre dere Interisti (Inter-supporterne) stolte denne sesongen!!!»

En annen storfisk, som dukket opp i engelske ryktespalter noen timer før midnatt, var Kaká. I Sky Sports' lokaler ble det brått hektisk aktivitet da brassen ble koblet til Tottenham, men det ble raskt avkreftet av manager Harry Redknapp selv.

Redknapp har opparbeidet seg et rykte som en «wheeler and dealer» for sin lange og trofaste innsats på overgangsmarkedet, men på selveste deadline day fikk han ikke utfolde seg som vanlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer