Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg ringte og spurte om han ville legge inn et godt ord for meg

21-åring fikk hjelp av Manchester United-spiller i jakta på drakta til Cristiano Ronaldo etter landskamp.

MINNEVERDIG DAG: Her er Cristiano Ronaldo i en duell med Oliver Norwood under kampen som endte 1-1. Etter kampen fikk sistnevnte drakta til superstjernen etter hjep fra Rio Ferdinand. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA / NTB scanpix
MINNEVERDIG DAG: Her er Cristiano Ronaldo i en duell med Oliver Norwood under kampen som endte 1-1. Etter kampen fikk sistnevnte drakta til superstjernen etter hjep fra Rio Ferdinand. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Portugal har ikke fått den best tenkelige starten på VM-kvalifiseringen, og denne uka klarte Ronaldo og co bare 1-1 hjemme mot Nord Irland. På Nord Irlands midtbane spilte blant annet Huddersfield-spilleren Oliver Norwood, som tidligere har spilt juniorfotball for Manchester United.

Før møtet med Portugal var det bare en ting som stod i hodet på den unge spilleren, å få drakta til Cristiano Ronaldo etter kampen. Han tok ikke sjansen på å skaffe drakta på egen hånd, og spurte en annen stjernespiller om hjelp.

- Rio Ferdinand og jeg har samme agent, og jeg visste at han fortsatt har kontakt med Ronaldo fra tiden deres sammen i Manchester United. Så jeg ringte ham i forrige uke og spurte om han ville legge inn et godt ord for meg. Jeg forklarte han bare hvor mye det ville bety for meg å få drakta han, og om han kunne se hvor stor muligheten var for at jeg kunne få den, sier Norwood ifølge Daily Mail.

Ville være sikker Selv om han visste at Rio Ferdinand ville legge inn et godt ord, ville Norwood være sikker på at stjernespilleren ville gi ham drakta etter kampen.

GA EN HJELPENDE HÅND: Rio Ferdinand nølte ikke da en tidligere Manchester United-junior ønsket hans hjelp. Foto: EPA/ROBERT GHEMENT/NTB scanpix
GA EN HJELPENDE HÅND: Rio Ferdinand nølte ikke da en tidligere Manchester United-junior ønsket hans hjelp. Foto: EPA/ROBERT GHEMENT/NTB scanpix Vis mer

- Jeg håpte det skulle fungere (at Ferdinand snakket med ham, jour.anm), men jeg ville være sikker, så jeg gikk bort til Cristiano Ronaldo før kampen og introduserte meg selv. Ronaldo svarte: «Ja, Rio snakket med meg. Ikke vær bekymret - drakta er din», sier Norwood.

Etter kampen var det flere som ønsket å slå kloa i drakta til superstjernen Ronaldo.

- Et par av gutta gikk bort til ham etter kampslutt, men han var så god som sitt ord. Han var ikke glad for hvordan kampen hadde blitt og var ikke akkurat i godt humør, men han kom faktisk bort til meg, tok meg i hånda og sa: «Jeg har ikke glemt det. Du kan få drakta», sier Norwood, før han fortsetter:

- Det rundet av en fantastisk kveld for meg. Jeg kunne ikke bedt om en bedre ting fra en så fantastisk situasjon. Av alle de minneverdige tingene jeg har fått i løpet av min karriere, er dette den beste, sier Norwood.

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media