MYE BENKESLITING: Michael Owen rystet kanskje verden i sin tid, men nå blir det lite spilletid på spissen. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpix
MYE BENKESLITING: Michael Owen rystet kanskje verden i sin tid, men nå blir det lite spilletid på spissen. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpixVis mer

- Jeg rystet verden i min tid - hva har du gjort i ditt liv?

Svaret var nok ikke helt som Michael Owen håpet på.

(Dagbladet): Michael Owen har nok sett sine bedre dager på fotballbanen, men kan iallefall se tilbake på en karriere i klubber som Liverpool, Newcastle og Manchester United. 33-åringen spiller i disse dager for Premier League-laget Stoke, men det er sjeldent du ser navnet hans i startoppstillingen.

En kar ved navn James Talbot har sannsynligvis merket seg at Michael Owen ikke spiller så mye fotball for tiden, og spurte engelskmannen om dette på mikrobloggtjenesten Twitter. Den korte samtalen var som følger:

James Talbot: - Spiller du fotball?

Michael Owen: - Ikke så mye i disse dager, men jeg rystet verden i min tid. Hva har du gjort i ditt liv?

James Talbot: - Svaret på det er at jeg har tjent og beskyttet landet i hæren. Seks år uten en fysisk skade.

Etterpå hørte ikke James Talbot mer fra Michael Owen.

Svaret fra Talbot har i skrivende stund blitt delt videre 2734 ganger, og 1195 mennesker har markert det som en favoritt.

La ut bilde Det er ikke første gangen Owen forsøker å sette på plass personer på Twitter. Han har tidligere lagt ut et bilde av premieskapet for å vise hva han har oppnådd i karrieren, og lyktes nok bedre med meldingen den gangen.

- Åh, bare for å friske opp minnet til trollene med kortidshukommelse der ute, skrev han og lenket til et bilde - av sin egen premiesamling.