- Jeg så dansen på film en gang. Siden har jeg likt den

Sjekk Stabæk-keeperens ville fotobombing.

NADDERUD (Dagbladet): Stabæk ligger på en imponerende sølvplass i Tippeligaen etter en tredjedel av sesongen, og at humøret er på topp i bærumsklubben om dagen er ikke vanskelig å legge merke til:

Mens Dagbladet gjorde et liveintervju med Stabæk-trener Bob Bradley i forbindelse med at spissen Adama Diomande ble tatt ut i landslagstroppen til kampene mot Sverige og Aserbajdsjan 8. og 12. juni, så benyttet de ivorianske Stabæk-spillerne Mande Sayouba og Luc Kassi anledningen til å vise fram noen rytmiske dansebevegelser og ablegøyer i bakgrunnen.

Det var en real fotobombing midt under intervjuet.

Kobradans - Det ser ut som en kobradans, sier lagkamerat Ernest Asante om danseoppvisingen til keeper Mande Sayouba, mens Stabæks gode målvakt selv mener han leverte en oppvisning i linedans.

- Det er en slags linedans. Jeg så dansen på film en gang. Siden har jeg likt den, sier Sayouba til Dagbladet.

- De er gale Asante, som er fra Ghana, humrer godt når han forteller om lagkameratene Sayouba og Kassi.

- Gutta fra Elfenbenskysten danser alltid. Det er alltid morsomt når de er i garderoben. Med dem kan du ikke forutse noen ting. De er gale, sier han og ler godt.

Dansen og løssluppenheten gir også et godt bilde på ståa i Stabæk om dagen, til tross for at de røk 2-3 mot Rosenborg sist, etter å ha ledet kampen 2-0.

- Alle er glade og kose seg. Vi har en sterkt sammensveiset gruppe, sier Ernest Assante.