- Jeg sa det til dem, det er som å være med i et norgesmesterskap

Calle Halfvarsson om ny norsk dominans.

IKKE FORNØYD: Calle Halfvarsson syns det er tungt å bli slått av en flokk nordmenn helg etter helg. Foto: EPA/GIAN EHRENZELLER / NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Calle Halfvarsson syns det er tungt å bli slått av en flokk nordmenn helg etter helg. Foto: EPA/GIAN EHRENZELLER / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DAVOS (Dagbladet): Den norske skidominansen i årets langrennssesong vil ingen ende ta. På sprinten i Davos i dag ble det femdobbelt for damene og tredobbelt for herrene.

Det kommer som kjent etter dobbeltseieren for både herrene og damene på distanseløpene i går. I tillegg ble det også trippel norsk i langløpet La Sgambeda noen mil lenger inn i alpene fra Davos tidligere i dag.

Calle Halfvarsson er den svensken som har levert best resultater så langt blant gutta i år. Etter sjuendeplassen i går, der han i likhet med Dario Cologna og Petter Northug staket seg rundt de femten kilometerne på blanke ski, var han i sprintfinalen i dag.

NM i Sveits Der endte han rett utenfor pallen, slått av de tre nordmennene Finn Hågen Krogh, Anders Gløersen og Eirik Brandsdal.

- Det er like kjedelig å bli slått av dem hver gang, sier Halfvarsson etter løpet.

- Og jeg sa det til dem, det er som å være med i et norgesmesterskap, fortsatte han.

Det er ikke bare Halfvarsson som har reagert på det den norske (!) stadionspeakeren i Davos i dag kalte «den røde armés» dominans i sporene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer