- Jeg sa det var bedre å sende en annen

Nordhaug håper kanadisk VM-oppkjøring.

FÅR SLIPPE: Lars Petter Nordhaug håper tre ritt i Canada skal gi ham en bedre VM-oppkjøring enn Vuelta a Espana hadde blitt.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FÅR SLIPPE: Lars Petter Nordhaug håper tre ritt i Canada skal gi ham en bedre VM-oppkjøring enn Vuelta a Espana hadde blitt. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Lars Petter Nordhaug fikk slippe, og Belkin Pro Cycling sender i stedet sju nederlendere og to tyskere til årets Vuelta a España. Men hva høsten nå bringer, det vet 30-åringen ennå ikke:

- Jeg håper å kjøre WorldTour-rittene i Canada (12. og 14. september), og kanskje Tour of Alberta (2.-7. september) i forkant, men jeg vet ikke helt hvordan det blir ennå, sier Nordhaug til procycling.no.

- Ba dem sende en annen Han har ytret et ønske til lagledelsen i Belkin om hovedsaklig å få kjøre endagsritt fram mot VM, og ble til slutt hørt.

- Spania rundt er et fint løp, men om jeg skulle kjøre det, måtte det også bli lagt opp til det. Det var ingen vits i at jeg skulle dra ned dit etter Polen rundt og Arctic Race, på et lag med både sammenlagtkanoner og sprintere. Derfor ba jeg dem heller om å sende en annen rytter enn meg.

Belkin stiller med Stef Clement, Laurens ten Dam, Robert Gesink, Moreno Hofland, Martijn Keizer, Wilco Kelderman, Paul Martens og Robert Wagner.

Bedre oppkjøring til VM   Nordhaug holder seg igang hjemme i Oslo, inntil han får vite mer om løpsprogrammet i Belkin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer