Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg sa ting jeg ikke mente

Nå vil Cristiano Ronaldo bli en United-legende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Cristiano Ronaldo var fast bestemt på å forlate Manchester United i sommer, etter at han pådro seg hele Englands vrede for sitt bidrag til å få Wayne Rooneys utvist i VM-kvartfinalen.

Ronaldo følte at ingen i United støttet ham - og fryktet at den hatske stemningen ville gjøre det tilnærmet umulig for ham å spille i England.

Seks kamper inn i sesongen har Cristiano Ronaldo funnet ut at hetsen ikke er verre enn at han fint kan leve med den. Ronaldo har vært blant Uniteds beste spillere i sesonginnledningen, og i går dunket den portugisiske driblekunstneren inn utlikningsmålet mot Reading.

Harmonisk Ronaldo

Nå vil han bli i Manchester United - og skrive seg inn i historien som en av de største spillerne som har spilt for klubben.

- Det jeg ønsker er å sette mitt preg på denne klubben, og at fansen skal huske meg som en av de beste som har spilt for United, sier Ronaldo ifølge BBC.

- Jeg vet ikke om jeg blir her i to, tre, fem eller 10 år, eller for resten av min karriere. Det viktigste er at ting ordnet seg. Jeg er i Manchester og har det veldig bra. Jeg spiller for en av de største klubbene i verden, sier han.

Tok et riktig valg

GLAD FOR Å BLI: Cristiano Ronaldo synes han tok et lykkelig valg da han besluttet å bli i Manchester United etter all turbulensen i sommer. Foto: AP
GLAD FOR Å BLI: Cristiano Ronaldo synes han tok et lykkelig valg da han besluttet å bli i Manchester United etter all turbulensen i sommer. Foto: AP Vis mer

Samtidig angrer Ronaldo på sommerens uttalelser om at han ønsket seg bort.

- Det stemmer at jeg sa at jeg kanskje måtte reise, sier Ronaldo.

- Jeg snakket med agenten min og Sir Alex Ferguson, og bestemte meg for å bli. Jeg tror virkelig det var den beste avgjørelsen, men når det er litt varmt i topplokket er det fort gjort å si ting man ikke mener.

Uniteds assistenttrener Carlos Queiroz har i likhet med Sir Alex Ferguson svært høye tanker om 21-åringen.

- Jeg har fortalt ham at han ikke bare kan bli en av de beste spillerne i verden, men den aller beste, sier han.

• Din mening: Blir Cristiano Ronaldo en av de store profilene i Premier League denne sesongen?

<B>SKVÆRET OPP:</B> Den engelske pressen fråtset i den angivelige isfronten mellom Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney, men hovedpersonene selv dementerte at de var uvenner. Her blir Ronaldo gratulert av Rooney etter å ha scoret i sesongpremieren mot Fulham.