Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg savner ikke fotballen

Nå kan Zidane bli kommentator i Canal Plus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Zinedine Zidane har takket ja til en avtale som konsulent for den franske TV-kanalen Canal Plus.

Avtalen innebærer at Zidane fort kan bli brukt som ekspertkommentator under fotballkamper. Selv hevder den tidligere midtbanestrategen at konsulentjobben var det riktige valget fordi «han ønsker å holde seg i nærheten av fotballen, og det er det han kan best».

Zidane har ikke sparket en ball siden han ble utvist i VM-finalen 9. juli. Frankrike tapte kampen på straffespark.

– Jeg savner ikke fotballen i det hele tatt, sier Zidane til den franske sportsavisen L\'\'Equipe.

– Da Real Madrid startet den nye sesongen, følte jeg ingenting. Jeg har bare løpt litt og spilt tennis, tilføyer han.

(ANB-AP)

FORTSATT EN STJERNE: Zinedine Zidanes nedskalling av Marco Materazzi ser ikke ut til å ha svertet etterdømmet hans altfor mye. Her signerer han autografer under en stor internasjonal fotballturnering i Frankike, som han har vært ambassadør for siden 2003. Foto: AP
FORTSATT EN STJERNE: Zinedine Zidanes nedskalling av Marco Materazzi ser ikke ut til å ha svertet etterdømmet hans altfor mye. Her signerer han autografer under en stor internasjonal fotballturnering i Frankike, som han har vært ambassadør for siden 2003. Foto: AP Vis mer
<B>NY JOBB:</B> Zidane har takket ja til å bli fotballkonsulent i Canal Plus. Her er han på tribunen i kampen mellom Paris St. Germain og Marseille.