Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg scorer ikke sånne mål hele tida

Se Chelsea-debutantens drømmetreff.


(Dagbladet): Chelsea - Juventus 2-2.

Chelseas unge brasilianer Oscar fikk en fantastisk Champions League-debut i går. I det som var hans første kamp fra start siden han kom til klubben i sommer, scoret han begge hjemmelagets mål.

- Jeg var veldig glad for å score mitt første mål i Champions League, og mitt første mål for Chelsea, sier han til Sky Sports.

- På det første skiftet ballen retning, så jeg var litt heldig, innrømmer han.

Han er mindre beskjeden når det gjelder det andre målet. Og det har han heller ingen grunn til å være, for det var en estetisk nytelse av et skudd.

- Jeg spilte bra, så jeg kunne score dette vakre målet og jeg er veldig fornøyd med debuten, sier Oscar.

Men han tør ikke love at det blir en vane med fulltreffere av samme kaliber hver gang han slipper til i Chelsea-blått.

- Jeg scorer ikke sånne mål hele tida, sier han ifølge Reuters.

«BABYFACED ASSASIN 2»? Oscar (t.v.) er 21 år gammel, men brasilianeren kan lett bli tatt for å være yngre. Men to scoringer i Champions League-debutent er voksent nok. Foto: LEFTERIS PITARAKIS / AP / NTB SCANPIX
«BABYFACED ASSASIN 2»? Oscar (t.v.) er 21 år gammel, men brasilianeren kan lett bli tatt for å være yngre. Men to scoringer i Champions League-debutent er voksent nok. Foto: LEFTERIS PITARAKIS / AP / NTB SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media