Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg sendte et bilde til kona for å se om jeg fikk lov til å komme hjem

Mourinho lånte Torres' barbermaskin.

NY SVEIS: José Mourinho klippet håret selv foran speilet i garderoben. Foto: Arnd Wiegmann / Reuters / NTB Scanpix
NY SVEIS: José Mourinho klippet håret selv foran speilet i garderoben. Foto: Arnd Wiegmann / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Direkte kl 20:45: Champions League i fotballstudio

(Dagbladet): José Mourinhos Chelsea møter Basel i kveld. Londonlaget vil være videre fra gruppespillet med uavgjort eller bedre.

Mourinhos menn står foran et veldig tøft kampprogram, med ni kamper i løpet av desember.

Chelsea spilte sin første kamp etter landslagspausen på lørdag, og slo West Ham konfortabelt 3-0. For anledningen hadde Mourinho gjort noen endringer på utseendet, og møtte opp snauklipt.

Klippet håret selv Portugiserens ble naturlig nok spurt om sin nye sveis på pressekonferansen i forkant av kveldens oppgjør.

- Jeg klippet det selv, på treningsfeltet, sa Mourinho smilende, ifølge Daily Mail.

- Jeg fikk lyst til å gjøre det, så jeg spurte Fernando om jeg kunne låne maskinen hans, og så gjorde jeg det selv foran speilet i garderoben. Det er fint. Og billig, fortsatte The Special One, som flere ganger har ødelagt dresser til flere tusen kroner under elleville målfeiringer.

Mourinho var imidlertid ikke like sikker på om kona Matilde ville sette pris på klippen.

- Jeg sendte et bilde før jeg kom fram for å se om jeg fikk lov til å komme hjem, humret Mourinho.

Bare de modige overlever Mourinho sa at han ser fram til det tøffe kampprogrammet i desember.

- Det er en periode jeg liker. Hele troppen kan spille en rolle, ikke bare førstelaget. Det er en periode der bare de modige overlever, fordi det er hardt.

Potugiseren sier han savnet desemberperioden mens han trente utenfor England.

- Vi får ikke feiret jul som spillerne i Spania og Italia, men vi har gleden av å spille i en periode som bare er for de britiske. Jeg liker det. Jeg savnet det mens jeg var i Spania og Italia. Nå er jeg tilbake, jeg vil nyte det og jeg vil at spillerene skal nyte det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media