Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg ser at den ballen er inne!

Chuma Anene er sikker på at han skulle vært matchvinner mot Manchester United.

HER SCORER CHUMA: Det mener Vålerenga-spissen selv i hvert fall. Men dommer Tom Harald Hagen vinket spillet videre, og dermed endte kampen mellom Vålerenga og Manchester United 0-0.
Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
HER SCORER CHUMA: Det mener Vålerenga-spissen selv i hvert fall. Men dommer Tom Harald Hagen vinket spillet videre, og dermed endte kampen mellom Vålerenga og Manchester United 0-0. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer

ULLEVAAL (Dagbladet): Etter drøye timen av treningskampen mellom Vålerenga og Manchester United på Ullevaal steg Holmlia-gutten Chuma Anene til værs på bakerste stolpe og headet ballen mot det tomme målet til United-keeper Anders Lindegaard.

Idet ballen var på vei over linja feide Wayne Rooney ballen vekk, og dommer Tom Harald Hagen vinket spillet videre.

- Jeg ser at den er inne fra der jeg står, sier Anene til Dagbladet etter kampen.

Flere sjanser Av tv-bildene er det vanskelig å konkludere sikkert, men hadde Hagen og hans mann på linja vært like sikker som Anene ville 19-åringen blitt matchvinner mot selveste Manchester United.

- Det er jo et av verdens største lag og jeg skulle gjerne stått med ett mål. Men det er greit, jeg hadde jo et par sjanser også, sier Anene med drakta til Nani i hånda.

Skylder Rooney en Keeper Anders Lindegaard smiler lurt da Dagbladet spør ham om ballen var inne.

- Jeg ser det ikke, jeg står med ryggen til.

Lindegaard var på en skikkelig bærtur da han bommet på innlegget som donerte Anene kampens eneste nesten-scoring.

- Det er selvfølgelig ikke mitt stolteste øyeblikk som United-keeper, men jeg krasjet inn i Michael Carrick og var sjanseløs på å nå ballen. Heldigvis var Rooney på linja, så nå skylder jeg ham en, sier Lindegaard.

Tror på mål Til tross for 0-0 mot Vålerenga og tre mål på fire treningskamper, er ikke den danske keeperen bekymret for hvordan det ser ut for Manchester United to uker før seriestarten i Premier League.

- Nei, det er jeg ikke. Jeg er på treningsfeltet hver dag med Welbeck, Nani, Chicarito, Young, Wazza... Dette er spillere i absolutt verdensklasse, så selv om vi mangler litt luft i lungene kommer vi til å score mål.

Og for Vålerenga-spiller Anene var det morsomt å få målt kreftene mot disse toppspillerne.

- Det var kjempegøy! Vi blir litt kjørt, men det skulle bare mangle når vi møter et av verdens beste lag, sier Anene til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media