- Jeg ser bare dum ut

Skeid-keeperen har sett tabben om og om igjen.

FORDEL: Skeid-keeper Beau Molenaar tror han har fått frispark, og tar løpefart. Men Løv-Hams Arve Walde har oppfattet at dommeren har ropt «fordel», og løper for å snappe ballen.Foto: Gjengitt med tillatelse fra TV 2
FORDEL: Skeid-keeper Beau Molenaar tror han har fått frispark, og tar løpefart. Men Løv-Hams Arve Walde har oppfattet at dommeren har ropt «fordel», og løper for å snappe ballen.Foto: Gjengitt med tillatelse fra TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Se video av den bisarre situasjonen hos TV 2 Sporten

(Dagbladet.no): Dagens norske fotballsnakkis er utvilsomt den gedigne misforståelsen til Skeid-keeper Beau Molenaar i kampen mot Løv-Ham på Bislett i går.

Molenaar fanget en lang ball, linjedommeren flagget for offside, og keeperen var sikker på at han fikk frispark. Han la derfor ned ballen utenfor 16-meteren og stilte seg opp for å ta tilløp til frisparket.

Men dommeren hadde aldri blåst - han ga Skeid fordel av spillet.

- Lagkameratene mine forteller meg at han sa «fordel», men han sa det på norsk, og det forstår ikke jeg, sier den nederlandske 24-åringen til Dagbladet.

- Ville gjort det sammeMens Molenaar sto klar til å ta frispark, kom Løv-Ham-spiller Arve Walde løpende, tok med seg ballen og fraktet den inn i det tomme målet.

Burde Walde forstått at Molenaar misforsto og latt være å utnytte situasjonen? Keeperen synes ikke det.

- Det ville vært for mye å be om. Dersom jeg var utespiller, ville jeg også gjort det samme og heller ventet på om dommeren stoppet meg. Det er lov å prøve seg, sier nederlenderen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer