- Jeg ser bare ikke hvordan damer hører hjemme i fotballen

Gattuso med spark til Barbara Berlusconi.

KONTROVERSIELL: Gennaro Gattuso var en kontroversiell figur på fotballbanen, men også etter endt karriere fortsetter han å provosere. Foto: AP Photo/Luca Bruno
KONTROVERSIELL: Gennaro Gattuso var en kontroversiell figur på fotballbanen, men også etter endt karriere fortsetter han å provosere. Foto: AP Photo/Luca Bruno Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den italienske storheten AC Milan er ute i hardt sportslig vær for tiden.

Etter 14 serierunder ligger klubben på 8.-plass, håpløse 20 poeng bak Juventus som leder Serie A.

En av spillerne som var med på å oppleve stor suksess i klubben er Gennaro Gattuso, og han har også sitt å si om ståa i storklubben.

- Hører ikke hjemme Det er nemlig ikke bare på banen det har vært turbulens den siste tiden. Også i maktens korridorer har det blåst hardt rundt ørene på noen og enhver, og president Adriano Galliani har fått påpakning av flere. Blant annet av Barbara Berlusconi.

Datteren til den forhenværende italienske statsministeren, som selv har et styreverv i klubben faren eide inntil nylig, har tidligere kommet med subtile hint om at klubben vanstyres. Det får Gattuso til å reagere.

- Jeg synes at personer som Galliani fortjener mer respekt, sier han i et intervju med Radio Radio gjengitt av Daily Mail.

Han har også noen synspunkter av det mer generelle slaget, som neppe vil falle i god jord blant alle. I alle fall ikke hos Berlusconi.

- Jeg ser bare ikke hvordan damer hører hjemme i fotballen. Jeg liker ikke å si det, men det er sånn det er, sier Gattuso.

La opp i fjor Galliani, som selv har hatt ymse verv i klubben i 27 år, truet i forrige uke med å si opp på grunn av kommentarene fra Barbara Berlusconi.

Gattuso på sin side, spilte sine siste kamper i Sveits forrige sesong for FC Sion.

Han prøvde seg også som trener for Serie B-klubben Palermo denne sesongen, men fikk sparken allerede etter seks kamper.

INGEN PLASS: Gattuso mener Barbara Berlusconi, eller kvinner generelt for den saks skyld, ikke hører hjemme i fotballen. Foto: Stella Pictures / Olycom
INGEN PLASS: Gattuso mener Barbara Berlusconi, eller kvinner generelt for den saks skyld, ikke hører hjemme i fotballen. Foto: Stella Pictures / Olycom Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer