- Jeg ser for meg å bli her lenge

David Moyes frykter ikke for jobben i Manchester United.

(Dagbladet): David Moyes har vært under mye press i Manchester United, men etter gårsdagens seier over Olympiakos er laget nå klare for kvartfinale i Champions League, og presset på Moyes letter litt.

Etter søndagens 0-3-tap for Liverpool skrev flere at Moyes var avhengig av seier mot Olympiakos for å beholde jobben.

Moyes sier selv at han ikke er redd for å miste jobben.

- Jeg ser for meg å bli her lenge, men jeg har en stor jobb foran meg, og det er mange ting som må ordnes. Jeg har ikke mulighet til å gjøre alt på en gang, sier han til Sky Sport.

Ikke presset Han avviser også at presset på ham kommer fra klubben.

- Jeg føler ikke noe press fra innsiden av klubben. Alt kommer fra dere. Alle i klubben har det bra, og vi vet hvilken jobb jeg må gjøre. Det er en veldig stor jobb, og den er kanskje enda større enn det vi trodde da jeg kom hit.

Manchester United-manageren er også lei av å høre at det skal misnøye blant spillerne i klubben.

- Spillerne har det bra. Jeg får stadig høre at den og den spilleren er misfornøyd her. Jeg prøver å si til folk at dette bare er tull. Folk ser etter forklaringer på hvorfor vi ikke har gjort det så bra, men forklaringen er at vi ikke har spilt bra nok kamper, og det er sannheten, sier Moyes.

Skrøt av spillerne Moyes skrøt mye av spillerne sine etter gårsdagens seier.

- Mandag morgen sa jeg til dem at vi måtte vinne 3-0 og gi noe tilbake til alle supporterne. De har vært helt fantastiske, og de fortjener det. De fortjente en bra kveld kveld, for vi har ikke gitt dem så mange gode kvelder denne sesongen, sier han til SkySports.

- Spillerne var utrolig engasjert. De har også vært lei seg fordi de vet at vi ikke gjør det så bra som vi burde gjøre. Vi spilte ikke bra i Olympiakos. Men nå gjorde de alt rett, og de fortjente det. Spillerne ga alt.

• Kvartfinalene blir trukket i morgen klokken 12.00.

KAN SMILE: En fornøyd Manchester United- manager David Moyes kunne smule etter gårsdagens seier mot Olympiakos.Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix
KAN SMILE: En fornøyd Manchester United- manager David Moyes kunne smule etter gårsdagens seier mot Olympiakos.Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix Vis mer