- Jeg ser ikke bort fra at jeg kommer til å være manager i andre engelske klubber

José Mourinho om framtiden.

BLIR SÅ LENGE EIEREN VIL: José Mourinho sier nå at han ikke er innstilt på å forlate Chelsea og engelsk Premier League frivillig. Han blir i London-klubben så lenge eieren vil.
 Foto: Action Images / Alex Morton / NTB Scanpix
BLIR SÅ LENGE EIEREN VIL: José Mourinho sier nå at han ikke er innstilt på å forlate Chelsea og engelsk Premier League frivillig. Han blir i London-klubben så lenge eieren vil. Foto: Action Images / Alex Morton / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

José Mourinho sier nå at han ikke er innstilt på å forlate Chelsea og engelsk Premier League frivillig. Han blir i London-klubben så lenge eieren vil.

Portugiseren har ledet Chelsea til lagets tredje seier i den engelske eliteserien på ti år, og det er ingenting som tyder på at klubbeier Roman Abramovitsj ikke er fornøyd med ham. Derfor går Chelsea videre til neste sesong med Mourinho i managerstolen.

Men portugiseren vet at det er en tid for alt, og i et intervju med BBC sier han at han ikke ser bort fra at han kommer til å lede andre engelske lag i framtiden.

- Jo da, jeg ser ikke bort fra at jeg kommer til å være manager i andre engelske klubber senere i karrieren. Men når det er sagt: Jeg elsker Chelsea, og jeg er i Abramovitsj' hender. Så lenge han vil ha meg, blir jeg her i Chelsea, sier Mourinho.

- Men den dagen Abramovitsj tenker at jeg ikke er god nok, vil jeg nok fortsatt jobbe, og jeg vil gjerne bli værende her i England, sier den karismatiske portugiseren.

- Jeg har ingen tanker om å forlate Chelsea, og slik kommer det til å bli så lenge Abramovitsj vil ha meg. Det spiller ingen rolle hvilke fantastiske tilbud jeg måtte få fra andre klubber. Verken eventyrlige prosjekter eller en eventuell dobling av lønna vil kunne få meg vekk fra Abramovitsj og Chelsea, sier José Mourinho.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.