- Jeg ser ikke på hvilket grunnlag han saksøker meg

Har ikke hørt fra Cavendish.

IKKE STRESSET:  Kristoff vil ikke bruke unødvendig mye krefter på krangelen med Mark Cavendish. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
IKKE STRESSET: Kristoff vil ikke bruke unødvendig mye krefter på krangelen med Mark Cavendish. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): I går kom det frem at spurtstjernen Mark Cavendish (Omega Pharma - Quick Step) vurderer å saksøke Alexander Kristoff (Katjusja) grunnet nordmannens kommentarer etter briten veltet på den første etappen av Tour de France. 

- Suarez ble utestengt for biting på fotballbanen, og for meg så det ut som om han krasjet med vilje, sa Kristoff ifølge Cyclingnews, og denne kommentaren førte altså til trusler om søksmål.

Kristoff selv er overrasket over alt oppstyret.

- Jeg hadde forventet mer av en stor rytter som Cavendish. Jeg ser ikke på hvilket grunnlag han saksøker meg. Jeg må få mene hva jeg vil, sier Kristoff til TV2.

- Jeg synes synd på ham at han ble skadet. Jeg håper han kommer raskt tilbake. Så får vi se om det blir saksøking eller ikke, sier nordmannen, som ikke har hørt noe fra Cavendish i etterkant.

Angrer ikkeDen norske spurteren står likevel for alt han sa, og vil ikke trekke tilbake kommentaren. 

- Ja, det var hans skyld at krasjen oppsto. Jeg synes han kjørte farlig i spurten. Fra min vinkel så det slik ut, men andre får mene hva de vil, sier Kristoff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer