- Jeg ser ikke på Portugal som et av de beste lagene i EM

José Mourinho har to andre favoritter.

HAR TROEN PÅ SPANIA: José Mourinho mener at Spania er favoritter til tross for uavgjort mot Italia i åpningskampen. Foto: REUTERS/Tim Chong/NTB scanpix
HAR TROEN PÅ SPANIA: José Mourinho mener at Spania er favoritter til tross for uavgjort mot Italia i åpningskampen. Foto: REUTERS/Tim Chong/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg kampene Portugal-Nederland og Danmark-Tyskland i vårt livestudio fra 20.45!

(Dagbladet): Portugal har en god mulighet til å gå videre til kvartfinalen i kveld. Med seir mot Nederland er laget sikret avansement. Likevel mener Real Madrid-trener José Mourinho at laget ikke er blant de beste i turneringen.

- Jeg ser ikke på Portugal som et av de to-tre beste lagene i konkurransen. I denne korte konkurransen med knockout vil alt bli bestemt etter 90 minutter eller ekstratid, så hvis Portugal først kommer til kvartfinalen kan alt skje, men de er ikke blant de to-tre beste, sier Mourinho ifølge SBS.

Det var under en pressekonferanse i Singapore at portugiseren kom med disse uttalelsene. Og på spørsmål om hvem han tror vil vinne mesterskapet, har den karismatiske treneren naturlig nok mer troen på nabolandet.

- Spania er verdensmester. Det er ikke noe tvil. De er et av de beste lagene i Europa, så normalt vil ting gå i riktig retning for dem. De må kanskje konkurrere med Tyskland for å gå videre til å vinne EM, sier Mourinho.

Mange beskylder José Mourinho for å være en taktikker som fokuserer mye på det defensive arbeidet fremfor finspill, det til tross for at Real Madrid scoret hele 121 mål og tok 100 poeng i La Liga denne sesongen. Journalistene ville gjerne vite hva slags fotballfilosofi 49-åringen egentlig har.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer