- Jeg ser ingen Solskjær. Vakter holder oss på avstand

Dagbladets reporter i Cardiff.

PÅ AVSTAND:  Så nærme kom Dagbladet treningen til Cardiff i formiddag. Her er klubbhuset på treningsanlegget. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
PÅ AVSTAND: Så nærme kom Dagbladet treningen til Cardiff i formiddag. Her er klubbhuset på treningsanlegget. Foto: Sjur Stølen / DagbladetVis mer

CARDIFF/OSLO (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær (41) ledet ikke dagens Cardiff-trening. Dermed kommer ytterligere en bekreftelse på at han trolig er ferdig som manager.

- Jeg ser ingen Solskjær på treningsfeltet, som ligger rundt 20 minutter med bil utenfor Cardiff sentrum, sier Joachim Baardsen, Dagbladets reporter på stedet.

Treningsfeltet ligger i et område som heter Vale of Glamorgan.

- Vakter i hvite skjorter omkranser treningsfeltet. Jeg prøvde selv å komme tett innpå, men vaktene holder oss på avstand. Jeg ble kastet vekk på en pen måte, forteller Baardsen.

Fulltallig pressekorps Etter det Dagbladet får opplyst ble dagens trening ledet av Quinton Fortune og Nilton Terroso. Også René Skovdahl og Darren Campbell var med.

Mats Møller Dæhli kom til treninga i en bil sammen med sin far, VG-kommentator Truls Dæhli. Et fulltallig pressekorps er til stede, og alle venter de på én ting:

Svaret på Solskjærs skjebne i Cardiff.

HASTER INN: En Cardiff-spiller ankommer treningsfeltet, med masse pressefolk til stede. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
HASTER INN: En Cardiff-spiller ankommer treningsfeltet, med masse pressefolk til stede. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet Vis mer

Alt tyder på at nordmannens dager er talte.

Dårlig En elendig sesongåpning med 17. plass i The Championship skal ha fått Cardiff-hierarkiet til å si at nok er nok.

Sky Sports-reporter Graham Thomas - som er på stedet sammen med Dagbladet - tror Solskjærs skjebne også vil få følger for en annen nordmann, Magnus Wolff Eikrem.

Det forventes en offisiell uttalelse fra klubben i løpet av dagen. Grunnen til at den drøyer, er at Solskjær forhandler om en sluttpakke.

• Dundee United-trener Paul Hartley er blitt omtalt som et het kandidat til å overta etter Solskjær. Dette avviser klubben i en uttalelse på hjemmesida torsdag ettermiddag.