NY EIER: - Vi kommer ikke til å si så mye, vi kommer mest til å lytte. Vi har mye å lære. Det er for tidlig å si noe konkret om hva vi skal gjøre, men vi vet hva det vil si å vinne, og vi har kommet hit for å vinne, sa klubbens nye eier John William Henry på pressekonferansen etter at salget var gjennomført. Foto: Scanpix
NY EIER: - Vi kommer ikke til å si så mye, vi kommer mest til å lytte. Vi har mye å lære. Det er for tidlig å si noe konkret om hva vi skal gjøre, men vi vet hva det vil si å vinne, og vi har kommet hit for å vinne, sa klubbens nye eier John William Henry på pressekonferansen etter at salget var gjennomført. Foto: ScanpixVis mer

- Jeg ser lysere på fremtida nå

Heggem jubler over Liverpool-salget.

||| (Dagbladet): Etter flere uker med frem og tilbake ble det i dag endelig klart.

Liverpool FC er solgt til New England Sports Venture.

- Jeg er veldig glad nå. Det var veldig viktig for klubben å få inn nye eiere, og får nå tid til å fokusere for å få klubben tilbake der de hører hjemme. Jeg ser lysere på fremtiden nå, sier tidligere Liverpool-spiller Vegard Heggem til Dagbladet.

- Det virker som om styrelederen (Martin Broughton, journ.anm) har gjort en veldig grundig jobb. Det var sikkert noen som rynka på nesa når amerikanerene så ut til å bli erstattet av enda en amerikaner, men for meg virker han som en veldig seriøs og bra fyr med gode hensikter for klubben, sier Heggem.

Ingen lovnader John William Henry var sparsom med lovnader for klubben på dagens pressekonferanse, og sa at de ville lytte og lære før de ville gå ut med konkrete planer for klubben.

- Vi kommer ikke til å si så mye, vi kommer mest til å lytte. Vi har mye å lære. Det er for tidlig å si noe konkret om hva vi skal gjøre, men vi vet hva det vil si å vinne, og vi har kommet hit for å vinne, sa han.

Heggem tror Henry gjorde lurt i å ikke love mye for tidlig.

- Har han sikkert uttalt seg mer om visjonene for fremtiden på styremøtene, men det viktigste nå er å bruke tiden fremover på å føle seg frem og bli nærmere kjent med klubben og lage en plan for å ta dem tilbake til toppen.

- Godt å være ferdig En drøy halvtime etter pressekonferansen kom Christian Purslow gående ut fra møterommet hvor dagens forhandlinger har foregått. Han gikk rett ut i et ventende pressekorps som kastet seg over ham.

JUBLENDE FANS: Frennltte Liverpool-fans jublet når beskjeden de håpet på endelig kom. Foto: Scanpix
JUBLENDE FANS: Frennltte Liverpool-fans jublet når beskjeden de håpet på endelig kom. Foto: Scanpix Vis mer

- Det er godt å endelig være ferdig med dette. La oss komme tilbake til fotball, sa Purslow

I motsetning til det kaotiske oppmøtet utenfor bygningen, beskriver Purslow et rolig møte i dag.

- Det var ikke kaos, bare et utrolig sivilisert og profesjonelt møte med noen av de beste advokatene i London, sa han.

Han var sparsom med detaljene om de finansielle forholdene rundt klubben.

- Klubben har nå i realiteten ingen gjeld, sa han før han småirritert spurte reporteren om han kunne dra hjem for å se familien igjen.

GLAD HEGGEM: Tidligere Liverpool-spiller, Vegard Heggem, er glad klubben nå endelig er solgt. Foto: Scanpix
GLAD HEGGEM: Tidligere Liverpool-spiller, Vegard Heggem, er glad klubben nå endelig er solgt. Foto: Scanpix Vis mer