- Jeg ser på dette som min sjanse. Jeg har ikke fått flust av dem

Rune Almenning Jarstein etter å ha ventet nesten 21 måneder på hjemmedebuten for Hertha Berlin.

FÅR SJANSEN: Rune Almenning Jarstein håper han erobrer keeperplassen permanent i Hertha Berlin etter endelig å ha fått sjansen mellom stengene. Foto: AFP / ODD ANDERSEN / NTB Scanpix
FÅR SJANSEN: Rune Almenning Jarstein håper han erobrer keeperplassen permanent i Hertha Berlin etter endelig å ha fått sjansen mellom stengene. Foto: AFP / ODD ANDERSEN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag kveld fikk Rune Jarstein endelig sjansen fra start på Olympiastadion i Berlin. Helt siden overgangen fra Viking like før jul i 2013 har Jarstein stort sett slitt benken i Hertha Berlin, og sto bokført med bare tre kamper, alle borte, for klubben fram til nå.

2-0-seieren mot FC Köln i går smakte svært godt for 30-åringen.

- Ja, det var gøy. Jeg har venta lenge på hjemmedebuten, for å si det sånn. Det var en kjempeopplevelse, sier Jarstein til Dagbladet dagen derpå.

Sjansen Etter å ha blitt kastet innpå i 2-0-tapet mot Wolfsburg tre dager tidligere fikk han skryt i tyske medier for innsatsen. Det fikk han etter den meget solide kampen i går også, men én ting er medieskryt, det som betyr noe er hva manager Pal Dardai sier.

- Jeg har fått gode tilbakemeldinger, sier Jarstein selv, men ennå vet han ikke om han får sjansen mot Eintracht Frankfurt søndag.

En skade på førstekeeper Thomas Kraft åpnet døra for Jarstein i denne runden. Ingen vet helt når Kraft er spilleklar igjen.

- Det er klart det er godt for meg å få sjansen, du lurer jo på hvordan du tar nivået. Nå viste jeg at jeg tar det bra, så for å være helt ærlig har det viktigste for meg vært å nullstille, sier Almenning Jarstein.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.