ÅTTE LYKKELIGE ÅR: Chelsea's Ashley Cole ser ut til å være ferdig i klubben etter åtte år. På twitter sier han at han nå ser åpå mulighentene sine for neste sesong. Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB Scanpix
ÅTTE LYKKELIGE ÅR: Chelsea's Ashley Cole ser ut til å være ferdig i klubben etter åtte år. På twitter sier han at han nå ser åpå mulighentene sine for neste sesong. Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB ScanpixVis mer

- Jeg ser på hvilke muligheter jeg har for neste sesong

Cole og Chelsea skiller lag.

Ashley Cole kommer høyst sannsynlig ikke til å spille for Chelsea neste sesong. Han har vært i klubben i åtte år, men nå ser den tiden ut til å være over.

Den tidligere landslagsforsvareren skriver på Twitter at tiden hans på Stamford Bridge går mot slutten.

Neste måned går kontrakten hans ut, og ingenting tyder på at den kommer til å bli fornyet.

- En glede - Jeg har snakket med agenten min om hvilke muligheter jeg har for å spille neste år, men det ser ikke ut som om Chelsea er blant disse mulighetene, beklagelig nok, sier 33-åringen i Twitter-meldingen.

Han hyller Chelsea og takker at de åtte årene han fikk i klubben ble veldig lykkelige.

- Det har vært en glede å jobbe med alle som har vært involvert rundt laget. Vi har vært med på mye. Det har vært både opp- og nedturer, skriver mannen med 107 landskamper for England.

Fortsatt sulten
Han sier at han er innstilt på å gå videre. Han håper å finne en klubb der han kan ha det like moro og bra som i Chelsea, og Ashley Cole sier at lysten til å vinne noe fortsatt er til stede.

Cole kom til Chelsea fra Arsenal som solgte ham for fem millioner pund (ca. 50 millioner kroner).

(NTB)