Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg setter stor pris på all oppmerksomheten. Det betyr veldig mye for meg

Har fortsatt infeksjonen i kroppen.

(Dagbladet): Det norske idrettsmiljøet var i sjokk da landslagskjører og snowboardprofilen Stian Sivertzen ble hasteinnlagt på Ullevaal sykehus med en alvorlig infeksjon i kroppen for to uker siden. 

Sivertzen lå bevisstløs på intensivavdelingen og situasjonen var kritisk. Det tok en uke før han våknet opp fra koma

Denne uka fikk han for første gang besøk av landslagskameratene sine, to uker etter at han først ble lagt inn på sykehuset. Sivertzen er ifølge en pressemelding fra Snowboardforbundet fortsatt preget av medisinering og den lange perioden i koma. 

Ifølge forbundet blir Sivertzen værende på Ullevaal i minst to uker til. Han er fortsatt ikke kvitt den alvorlige infeksjonen, og medisineres tungt for den. Det er ifølge pressemeldingen ingen konkrete svar på hvor lang tid det tar å bli frisk. 

Sivertzen er såvidt på beina igjen, og hygget seg med besøk fra landslagskompisene, skriver Snowboardforbundet. Selv er han som vanlig positiv. 

- Jeg setter stor pris på all den oppmerksomheten alle gir meg i denne tøffe perioden. Det betyr veldig mye for meg, sier han i pressemeldingen. 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram