- Jeg setter stor pris på all oppmerksomheten. Det betyr veldig mye for meg

Har fortsatt infeksjonen i kroppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det norske idrettsmiljøet var i sjokk da landslagskjører og snowboardprofilen Stian Sivertzen ble hasteinnlagt på Ullevaal sykehus med en alvorlig infeksjon i kroppen for to uker siden. Sivertzen lå bevisstløs på intensivavdelingen og situasjonen var kritisk. Det tok en uke før han våknet opp fra koma. Denne uka fikk han for første gang besøk av landslagskameratene sine, to uker etter at han først ble lagt inn på sykehuset. Sivertzen er ifølge en pressemelding fra Snowboardforbundet fortsatt preget av medisinering og den lange perioden i koma. Ifølge forbundet blir Sivertzen værende på Ullevaal i minst to uker til. Han er fortsatt ikke kvitt den alvorlige infeksjonen, og medisineres tungt for den. Det er ifølge pressemeldingen ingen konkrete svar på hvor lang tid det tar å bli frisk. Sivertzen er såvidt på beina igjen, og hygget seg med besøk fra landslagskompisene, skriver Snowboardforbundet. Selv er han som vanlig positiv. 

- Jeg setter stor pris på all den oppmerksomheten alle gir meg i denne tøffe perioden. Det betyr veldig mye for meg, sier han i pressemeldingen. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer