Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg signerer for Champions League-vinneren

Eden Hazard skal endelig ha bestemt seg.

MELDER SELV AT HAN ER KLAR FOR CHELSEA: Det er nok mange i Manchester som er skuffet over at Hazard nå velger Chelsea. Foto: AP Photo/Yves Logghe/NTB scanpix
MELDER SELV AT HAN ER KLAR FOR CHELSEA: Det er nok mange i Manchester som er skuffet over at Hazard nå velger Chelsea. Foto: AP Photo/Yves Logghe/NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter mange spekulasjoner ser det nå ut som det er klart at midtbanespilleren skal spille i blå drakt i fremtiden. Eden Hazard formidlet selv på Twitter at han skal spille i London-klubben Chelsea kommende sesong.

- Jeg signerer for Champions League-vinnerne, skriver Hazard på Twitter i kveld.

Meldingen er skrevet både på fransk og engelsk, og de fleste har fått med seg at Chelsea slo Bayern München i Champions League-finalen nylig.

21-åringen skal ha fått lov av klubben å annonsere overgangen på Twitter, så lenge han ikke gir noen intervjuer før klubbene kommer med en offisiell uttalelse, melder SkySports.

Årets spiller Det ble tidligere i dag meldt at Lille-spilleren ville komme med en uttalelse i løpet av dagen. Belgieren har blitt kåret til årets spiller i fransk førstedivisjon de to seneste årene, og skal også ha vært ønsket av klubber som Manchester United og Manchester City.

Den franske sportsavisa L'Equipe hevdet i går at Chelsea var favoritter foran Manchester United. Og nå ser det altså ut til at avisen hadde rett.

Eden Hazard sår bokført med 20 scoringer og 16 målgivende denne sesongen.

Verken Lille eller Chelsea har bekreftet overgangen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media