Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skal bli enda bedre

NM-finale: Bækkelaget - Larvik 25- 21. Akkurat så fornøyd ser norgesmester Cecilie Leganger ut etter strålende målvaktsspill mot Larvik. En dobbeltredning av Cecilie i finaleomgangen var dagens prestasjon i Oslo Spektrum.

Paraden senket Larvik definitivt, og avslørte at Cecilie vil enda høyere opp. Hun satser mer enn noen gang på å bli bedre enn alle andre.

- Det var et deilig kick. Slike redninger gir meg ekstra god følelse. Jeg elsker det øyeblikket hvor kampen står og jeg får til noe som påvirker resultatet, sier Cecilie til Dagbladet.

Superredningene på Lina Olssons straffe og Cecilies storspill i 2. omgang var et logisk resultat av det hun har drevet med de siste par ukene.

Avtale med Marit

Etter EM er hun blitt enig med landslagssjef Marit Breivik om hvordan hverdagen som medisinstudent og toppidrettsutøver skal tilrettelegges. Alt det som virket vanskelig å få til tidligere er falt på plass.

- Nå har jeg fått orden på alt sammen.

- EM-gullet med alt forventningspresset rundt mitt comeback på landslaget er unnagjort. - Jeg er veldig fornøyd med livet, og gjør det jeg har lyst og tid til, forteller Cecilie.

Landskamper

Kommende uke er Cecilie Leganger med landslaget som møter Danmark i borte- og hjemmekamp. Flere av de etablerte spillerne (Grini, Haltvik, Tjugum) står over. Mens Cecilie har lyst, og det er gode nyheter for trener Breivik.

- Jeg skal bli bedre, og jeg vet hva jeg har å jobbe med, sier Cecilie.

Hun er blitt kalt verdens beste målvakt siden VM på hjemmebane i 1993. Under EM for et par måneder siden ble hun igjen kåret til turneringens beste målvakt.

Men slike titler er ingen sovepute for Cecilie.

Nå tar Cecilie kåringer, titler og NM-gull som steg på veien videre.

Balanse

- Hun har gjenvunnet en utrolig fin mental balanse, bemerker Bækkelagets målvakttrener Oddvar Bjørnestad.

Frode Kyvåg gleder seg til å være med på hele Bækkelagets utvikling:

- Det er vel allerede nå vanskelig å finne et lag i verden som er bedre enn Bækkelaget, sier han.

<B>OVERLEGENT BEST: </B>Såå gode er vi! Cecilie Leganger er fornøyd med seieren
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media