Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg skal bli tøffere

Tore André Flo (25) har allerede begynt å planlegge neste sesong. 1. juli står Chelsea-trener Ray Wilkins klar på treningsfeltet i London med øvelser som skal gjøre Flo tøffere i duellene foran mål. - Det er et ønske fra både meg og Wilkins, sier Tore André.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men før blodslitet i London, skal Tore André spille to viktige EM-kvalifiseringslandskamper for Norge, og deretter kose seg resten av sommerferien med familie og venner, og mer lekbetont trening i Stryn og Sogndal.

- Jeg skal spørre om jeg kan få lov å trene litt med både Sogndal og Stryn, sier Tore André.

Dagbladet tipper han får lov.

- Og så skal jeg samle noen kamerater, og spille tre mot tre. Det gleder jeg meg til. Dessuten skal jeg spille squash, fiske og gå lange turer i fjellet. Det er flott natur der oppe. Flottest i Norge - ja, i hele verden spør du meg.

Sjekker vekta

Tore André har fått med seg et treningsprogram for sommerferien fra arbeidsgiveren i England. Det er ganske generelt.

- Det dreier seg stort sett opp om joggeturer og spurter. Men jeg skal jo ha det litt artig også...

- Men både vekta og fettprosenten blir sjekket når vi kommer tilbake til London, så det er klart jeg må ta dette alvorlig, ler Tore André.

Alvorlig er også ønsket om å bli tøffere i duellene inne i feltet. Han tror det er en del scoringer å hente hvis han øker aggressiviteten innenfor 16-meteren.

- Jeg må bare forsøke å få det fram. Jeg har nok litt å lære av Jostein på akkurat det, sier Tore André.

Stor framgang


Han skal også trene mer på avslutninger etter innlegg. Dessuten ønsker han å forbedre hodespillet ytterligere.

- Mot Jamaica hadde jeg to headinger jeg kunne ha scoret på. Jeg jobbet mye med hodespillet da jeg spilte i Norge, og føler jeg har hatt stor framgang den siste sesongen. Men jeg kan selvfølgelig bli enda bedre.

- Men det er minst like viktig å bli enda bedre på det jeg føler er mine sterkeste sider i dag. Det er viktig å trene på ting som er kjekt også, påpeker Tore André.

DATAKURS: I går var Tore André Flo på datakurs hos fotballforbundets sponsor.