BØR VASKE MUNNEN: Blackpool-manager Paul Ince utestenges i de neste fem kampene for voldelig oppførsel og stygg språkbruk mot en fjerdedommer i september. Foto: AFP / Glyn Kirk / NTB Scanpix
BØR VASKE MUNNEN: Blackpool-manager Paul Ince utestenges i de neste fem kampene for voldelig oppførsel og stygg språkbruk mot en fjerdedommer i september. Foto: AFP / Glyn Kirk / NTB ScanpixVis mer

- Jeg skal faen meg slå deg ned, din f****

Sjokkmelding fra Paul Ince.

(Dagbladet): Han er mest kjent som tidligere midtbanespiller for Manchester United, Liverpool og England, men nå er Paul Ince manager i Blackpool.

De oransje har gjort det relativt bra så langt i The Championship, og innehar 6. plassen før helgas kamper. Nå må laget imidlertid klare seg uten treneren i de neste kampene.

Flaue detaljer På grunn av en hendelse under bortekampen mot Bournemouth i september - som Blackpool vant 2-1 - blir Ince nemlig nå utestengt i fem kamper.

Først nå kommer hele historien om hvorfor. En høring i Det engelske fotballforbundet (FA) avslører nemlig detaljer om hva som skjedde i kystbyen Bournemouth, skriver Mirror.

Detaljene er i beste fall ekstremt flaue for Inces del.

Rett etter kampslutt skal Blackpool-bossen i et raserianfall ha skreket «Jeg skal faen meg slå den ned, din f****» til fjerdedommer Mark Pottage mens han dyttet ham opp mot veggen i spillertunnelen.

Kastet vannflaske Det hele begynte under oppgjøret da Ince ble sendt på tribunen for å ha kastet en vannflaske som traff en kvinnelig tilskuer.

Bakgrunnen for høringen var kamprapporten til dommer Oliver Langford. Ifølge Mirror beskriver dommeren den sjokkerende hendelsen slik:

«Da dommerteamet gikk av banen etter kampen, ble vi konfrontert av en tydelig sinna Mr Paul Ince».

Artikkelen fortsetter under annonsen

Voldelig «Da han konfronterte oss, spurte Mr Ince hvorfor han hadde blitt sendt på tribunen. Jeg forklarte for ham at han høflig hadde blitt bedt om å forlate det tekniske området. Det var da en åpenbart frustrert Mr Ince spurte hvor «jævelen» av en fjerdedommer var».

«Mark Pottage, fjerdedommeren, som var bak Mr Ince, snudde seg samtidig og sa «jeg er her». Da snudde Mr Ince seg og dyttet Mr Pottage på en voldelig måte. Vakter på stadion oppfattet situasjonen raskt, og prøvde å få Mr Ince til å gå til garderobeområdet».

«Da dette skjedde, ropte Mr Ince «Jeg skal faen meg slå deg ned, din f****» på en aggressiv måte, mens han ble holdt tilbake av vakter og Blackpool-spillere».

Skuffa Paul Ince kommer ikke til å være tilbake på Blackpool-benken før hjemmemøtet med Sheffield Wednesday 30. november.

Den tidligere landslagsspilleren sa til lokalavisa Blackpool Gazette i går at han syns utestengelsen på fem kamper er svært streng.

- Jeg mener det er strengt, men nå må vi se framover. Jeg er selvfølgelig skuffa siden jeg har lyst til å være på benken, sier han.

• Blackpool spiller hjemme mot Wigan kl. 13.15 i morgen. Kampen sendes på TV 2 Sport Premium 2.