HÅNDSTRID:  Sir Alex Ferguson (t.v.) og Rafael Benitez har aldri vært verdens beste venner. I morgen møtes de til omkamp i FA-cupens kvartfinale. Første match endte 2-2. Etterpå lurte alle på hvorfor de ikke tok hverandre i hånda, verken før eller etter kampen. FOTO: NTB SCANPIX
HÅNDSTRID: Sir Alex Ferguson (t.v.) og Rafael Benitez har aldri vært verdens beste venner. I morgen møtes de til omkamp i FA-cupens kvartfinale. Første match endte 2-2. Etterpå lurte alle på hvorfor de ikke tok hverandre i hånda, verken før eller etter kampen. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

- Jeg skal forsøke å ta ham i hånda

Benitez vil gravlegge feide med Sir Alex.

(Dagbladet): Da Manchester United og Chelsea spilte 2-2 i den første kvartfinalen i FA-cupen, snakket få om resultatet etterpå.

I stedet ble det en stor sak at managerne Sir Alex Ferguson og Rafael Benitez ikke tok hverandre i hånda - verken før eller etter kampen.

I morgen møtes lagene til omkamp på Stamford Bridge. Benitez er klar på at dersom det er opp til ham, skal det denne gangen opptres manager-korrekt.

- Hjemmelagets manager, som i dette tilfellet er meg, kommer til å se etter bortelagets manager for å ta ham i hånda, sier han, ifølge avisa Daily Mail.

Hevn
Det var søndag 10. mars at problemene eskalerte mellom herrene. Benitez hevder at han før kampen på Old Trafford forsøkte å hilse på Sir Alex, men at skotten bare gikk rett forbi.

Videre er det tegnet et bilde i de engelske tabloidene av at Benitez «hevnet seg» etter kampen. Denne gangen skulle det være han som ignorerte Sir Alex.

Om situasjonen sier Benitez:

- Hvis du ser DVD fra kampen, så kan du se at en fotograf snakker med ham (Ferguson). Du kan se på klippene at han ikke ser på meg. Så det var ikke meg.

Benekter
Ny kamp, nye muligheter i morgen. Benitez sier:

- Jeg vil gå bort og forsøke å ta ham i hånda. Vi skal prøve å gjøre vårt beste. Vi ønsker ikke å få en slik situasjon igjen. Dette skal handle om fotball.

Sir Alex uttalte seg om Old Trafford-bruduljene en liten uke etter kampen.

Han sa:

- Tull. Hvorfor skulle jeg nekte å ta ham i hånda? Jeg skrev autografer og så ham aldri. Hvorfor han (Benitez) sier at jeg ignorerte ham, har jeg ikke peiling på.

Elendig helg
På det mer sportslige plan har Chelsea lagt bak seg en elendig helg. Etter 23 minutter lørdag kom laget på gyngende grunn på St. Mary's i Southampton.

Hjemmelagets 1-0 ble riktignok til 1-1. Men i det 35. minutt ble Southamptons Rickie Lambert matchvinner i Sør-England.

I tillegg vant Tottenham 2-1 over Swansea og tok 3.-plassen på tabellen.

Chelsea er nå nummer fire, 22 poeng bak serieleder og morgendagens motstander United.