<strong>LOVER HERJING:</strong> Petter Solberg skal ha med seg Edvald Boasson Hagen i rallybilen til helga. Foto: EPA/Scanpix
LOVER HERJING: Petter Solberg skal ha med seg Edvald Boasson Hagen i rallybilen til helga. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

- Jeg skal herje skikkelig med Edvald

Petter Solberg innfrir løftet til syklisten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon


Bilfrelste Edvald Boasson Hagen (24) får drømmen oppfylt når sykkelfan Petter Solberg (37) tar med proffsyklisten på «shakedown» i rallybilen lørdag.

Løftet fra sommerens Tour de France innfris på Norges Varemesse på Lillestrøm tidlig lørdag ettermiddag.

I Solbergs privateide rallybil skal Boasson Hagen for første gang noensinne få en smak av ekstreme hestekrefter og rallymoro.

- Jeg skal sørge for å herje skikkelig med ham. Det skal bli spennende å møte Edvald og prate med ham. Det han har gjort på sykkelsetet hittil har imponert meg stort, sier Petter Solberg til NTB.

<strong>SEIEREN:</strong> Edvald Boasson Hagen vant sjette etappe i Tour de France foran Thor Hushovd (t.h.). Dermed får han rallyturen Solberg lovet ham dersom han vant minst én etappe. Edvald vant to.
Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
SEIEREN: Edvald Boasson Hagen vant sjette etappe i Tour de France foran Thor Hushovd (t.h.). Dermed får han rallyturen Solberg lovet ham dersom han vant minst én etappe. Edvald vant to. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer

Rallystjernen lovet å ta Boasson Hagen med på rallytur dersom den unge sykkelstjernen vant minst en etappe i sommerens Tour de France. Sky-proffen tok imot tilbudet med to etappeseirer og to annenplasser.

- Jeg gleder meg stort til dette. Det er en drøm som går i oppfyllelse å få bli med en av verdens beste sjåfører i rallybilen, sier Edvald Boasson Hagen til NTB.

2003-verdensmester Solberg er trekkplaster for en av sine sponsorer på varemessen. For Boasson Hagen passer det perfekt at rallyferden skjer på Lillestrøm; et av kandidatstedene til Norges søknad om sykkel-VM i 2016.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer