- Jeg skal ikke til Vålerenga

Ronny Johnsen og en rekke norske proffer nekter for at de er Vålerengas hemmelige nye stopper.

MACCLESFIELD/OSLO (Dagbladet.no): I går sikret Vålerenga seg spissen Morten Berre. I tillegg sa direktør Kjetil Siem at klubben har opsjon på en stopper.

Dagbladet.no tok en ringerunde til en rekke spillere som alle kan være aktuelle for en retur til Norge.

Men alle som en benekter hardnakket at de er på vei til Oslo og Vålerenga.

 • Henning Berg, Blackburn:

  - Det er ikke meg. Jeg kjenner en del folk der, så det er klart vi snakker sammen i forskjellige sammenhenger, men det er ikke aktuelt med en overgang nå. Vålerenga trenger midtstopper til seriestart. Jeg kan først spille for en norsk klubb til sommeren. Jeg vet ennå ikke hva som vi skje.

 • Dan Eggen, Alaves:

  - Jeg håper å ha finne meg en ny klubb før transfervinduet stenger. Det er bare et halvt år igjen av kontrakten min, så jeg snakker med agenter, men det er ingenting håndfast ennå. Det er ikke aktuelt for meg å spille i norsk fotball per nå. Jeg er på jakt etter ny klubb, men den klubben bør spille i en av de store ligaene - Spania, England eller Tyskland

 • Kjetil Wæhler, eks-Wimbledon og klubbløs:

  - Jeg spiller gjerne for VIF, men har ikke hørt noe fra dem. Det er stille på overgangsfronten. Jeg går en uviss tid i møte.

  - Jeg mener selv jeg holder så høyt nivå at 1. divisjon ikke er aktuelt, det må være Tippeligaen, aller helst i Oslo-området.

 • Jon Olav Hjelde, Nottinham Forest:

  - Nei, det er ikke meg. Det er ganske rolig på den fronten nå. Jeg har ikke snakket med noen norske klubber på en stund.

 • Maren Bragstad (kona til eks-Derbys Bjørn Otto Bragstad):

  - Nei, det er ikke ham.

  Jon Inge Høiland, IFK Göteborg:

  - Jeg forhandler med flere utenlandske klubber. Jeg håper å kunne bestemme meg i løpet av helga. Flere norske klubber har vist interesse, men jeg er ikke i forhandlinger med noe av dem.

 • Ronny Johnsen, Aston Villa:

  - Med hånda på hjertet det er ikke meg. Hva som skjer neste sesong vet jeg ennå ikke.

<B>KLUBBLØS:</B> Henning Berg sier han ikke er midtstopperen VIF har opsjon på.