- Jeg skal ringe Beckham

Se video av Svennis\' løfte til «sjeikene».

(Dagbladet.no): Sven-Göran Eriksson fortalte i dag at allerede for over et år siden inngikk en privat avtale med FA-direktør Brian Barwick om at han skulle slutte som Englands landslagssjef etter VM.

I lys av dette, er det kanskje ikke så dumt å merke seg det Svennis faktisk sa i de til det kjedsommelig mye omtalte samtalene med News of the Worlds forkledde reportere i Dubai.

Som da Eriksson antydet at han kan få med seg spillere som Michael Owen og David Beckham til en klubb, dersom pengene er tilstede.

Svennis trodde jo at han satt sammen med folk som virkelig ville bla opp det som måtte kreves av penger for å kjøpe Aston Villa og skaffe landslagsstjernene.

- Vi kan skaffe Beckham

I videoopptaket fra News of the World (se til høyre i denne artikkelen) kan du høre den forkledde reporteren fortelle at Beckham er et klart ønske:

- Selvsagt vil vi ha Beckham, samme hva, vi vil ha ham. Hele verden er ute etter ham, det vet jeg, men om han er interessert og Sven er der, tror vi at vi kan få tak i ham. Han vil komme for å jobbe med Sven.

Var det rart om Svennis, vel vitende om at han var ledig på jobbmarkedet etter VM, ble fristet av den type pengestøtte?

Svennis lovte å sjekke

Reporter-sjeiken sier at de trenger innside-informasjon fordi de selv ikke har noen kontaktmulighet.

Uten å nøle, lovte Sven-Göran Eriksson:

- Jeg skal ringe til Beckham.

Så spørs det om en engelsk klubb med tilstrekkelige midler tør satse på den omdiskuterte svensken fra neste sesong. I så fall kan det bli spennende å følge klubben på overgangsmarkedet.

Du kan se lengre utdrag av videoopptakene og høre lydopptak av samtalene hos News of the World (lenke til mediefila ligger i bunnen av artikkelen).

• Hva tror du? Får Svennis jobb i en engelsk toppklubb etter VM?